03.10.2022
Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

Andreea Bostanica, una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova si Romania, a implinit 18 ani. Aceasta zi, tanara cu siguranta a asteptat-o cu nerabdare. Pe pagina sa de Instagram, Andreea a publicat o serie de fotografii si imagini video din cadrul majoratului sau. Vezi mai jos ce cadouri superbe a primit in dar bloggerita. 

Ziua sa a inceput cu mult roz. Tanara a primit in dar baloane in forma de inima, de culoarea roz si cifrele 18 la fel roz. De asemenea, Andreea a primit un buchet de flori roz si un tort cu inscriptia „Happy Birthday”, in traducere din limba engleza „La multi ani”. 

Chiar daca a castigat titlul de „Top Model Romania 2022”, moldoveanca Milena Munteanu a recunoscut ca nu se vede in viitor in acest domeniu. Afla care este visul adevarat al tinerei: „Stiu ca e greu, insa vreau sa incerc” - VIDEO

Insa, cel mai important si, se pare ca si cel mai costisitor, cadou a fost un automobil, marca Mercedes-Benz GLC, de culoarea alba. Automobilul a fost decorat cu panglica si un bentita roz. 

„La multi ani mie. Dragii mei, vreau sa va multumesc ca ati fost in tot acest timp langa mine. A venit si ziua in care am facut 18 ani. Pe toata perioada de cand sunteti alaturi de mine si eu alaturi de voi, am reusit sa imi indeplinesc o parte din visuri. Si povestea continua. Va iubesc pe toti si va multumesc”, a scris Andreea Bostanica. 

De asemenea, tanara are acum propriul sau apartament. Intr-un InstaStory, tanara a publicat un filmulet cu cheile de la noul sau apartament si a scris in gluma: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama”. 

Pe langa automobil, Andreea a primit multe daruri impresionante, printre care o bratara si un inel de la marca Kultho, o pereche de casti, un lantisor de la brandul Chopard in forma de inima, cu diamante. Apropo, lantisorul este in suma de peste 80 de mii de lei. 

A inceput ca chelner in Chisinau, iar acum este manager in unul dintre cele mai luxoase restaurante din Dubai. Afla povestea moldoveanului, Eugen Gheorghiciuc: „E un local acum din top 5... care sunt in Dubai” - VIDEO

Seara, tanara si-a petrecut-o in compania prietenelor sale, intr-un local. 

A fost un weekend nemaipomenit, plin de muzica, arta si jazz! Toti membrii formatiei Trigon, care au cantat alaturi de trupa in cei 30 de ani de activitate, s-au reunit pentru prima data, pentru a crea o muzica de calitate: „Acesti oameni respira cu arta” - VIDEO

Si fanii sai au felicitat-o cu aceasta ocazie, scriindu-i o multime de cuvinte si urari frumoase. „Ai evoluat atat de mult si sunt extrem de mandra de tine , nu imi vine sa cred ca ai facut deja 18 ani”, „La multi ani”, „La multi ani fericiti si bucurosi!”, „Esti absolut superba si ma bucur ca ai ajuns la frumoasa varsta de 18 ani”, „La multi ani, Andreea!”, „La multi ani si multa sanatate, sa te bucuri de masina”, „La multi ani! Multa sanatate, rabdare si realizari frumoase”. 

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Iti topeste inima! Patrick Hanganu a publicat un video induiosator cu fiul lui - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie