03.10.2022
Chiar daca a castigat titlul de „Top Model Romania 2022”, moldoveanca Milena Munteanu a recunoscut ca nu se vede in viitor in acest domeniu. Afla care este visul adevarat al tinerei: „Stiu ca e greu, insa vreau sa incerc” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Milena Munteanu, care a castigat in aceasta vara titlul de Top Model Romania 2022. Potrivit tinerei, modelingul pentru ea este ca un hobby si ea nu intentioneaza sa ramana in acest domeniu mult timp. Tanara invata la Facultatea de relatii internationale si viseaza sa devina insotitoare de bord. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

„Am mers mult spre acest drum, mi-am dorit acest lucru de cand era mica si uite ca anul asta am castigat acest titlu”, a mentionat Milena. 

Milena are 19 ani, invata la colegiul ULIM, specialitatea turism si relatii internationale. „Sunt profesoara de modeling de la 16 ani. De micuta mama m-a indrumat spre acest domeniu. Am mers la aceasta facultate, pentru ca de mica visam sa devin insotitoare de bord. Stiu ca e greu, insa vreau sa incerc. Dar pana atunci fac modeling, mai lucrez si in marketing pentru niste companii. Le reusesc pe toate”. 

Tu ai putea asa ca ea? Chiar daca este in a 7-a luna de sarcina, Cristina Scarlevschi danseaza la bara si continua sa-si surprinda urmaritorii cu miscari senzationale: „Nu fac trucuri grele care sa deranjeze bebelusul” - VIDEO

Milena are 1,78 cm, o inaltime perfecta pentru un model. „Bustul este 85 cm, talia 60 cm si jos 90 cm”. 

Intr-un interviu recent, tanara a mentionat ca este nedumerita de faptul ca in Moldova ea nu a reusit sa ocupe nici un loc la nici un concurs, insa in Romania i-a reusit. „A fost o indignare per moment, dar am zis sa merg mai departe, sa imi vad de calea mea. Am participat la noi in Moldova, pentru ca e tara mea, la mai multe concursuri. Nu a fost sa fie cred ca. La noi nu voi mai participa, pentru ca nu simt ca vreau aici sa mai particip. Am participat de la 15 ani si am inteles ca aici nu am nici o sansa. Acum voi pleca cred ca mai departe si de Romania”. 

Totul a inceput de la faptul ca Milena este model in cadrul Bucharest Fashion Week. „In ultima zi de prezentare are loc Top Model Romania si eu am decis sa imi incerc norocul in 2020 si nu am luat nici un loc. Dar am zis ca voi mai participa la anul. Anul asta am zis ca voi participa, vreau asta si sunt increzuta. Si uite ca asa mi-a reusit. Am avut trei probe, costumul national, rochii de seara si costumul de baie”. 

Larisa Harea a lansat o piesa in care canta „despre ei”! Interpreta canta o melodie de dragoste, dedicata casniciei sale frumoase, care dureaza deja 17 ani: „La noi istoria a fost foarte interesanta...” - VIDEO

Cu toate acestea, Milena a mentionat ca modelingul nu este pentru totdeauna. „Modelingul pentru mine este un hobby, nu este pentru toata viata. Doresc sa fiu in relatii internationale, sa ma dezvolt in alte sfere. Vreau sa vad unde imi e locul meu. Modelingul va mai dura un an, doi si il las”. 

Articole din aceeasi categorie