30.09.2022
Top 10 articole vestimentare pentru aceasta toamna! Afla de la stilista Korina Ankin cum poti obtine un look perfect, combinand articolele de baza cu cele care sunt in voga: „Este foarte important sa includem in garderoba piese vestimentare actuale, dar in acelasi timp versatile” - FOTO

Stilista din Republica Moldova, Korina Ankin a venit din nou cu cateva idei pentru toate fashionistele de la noi. De aceasta data, tanara ne propune top 10 articole vestimentare pe care ar trebui sa le aiba fiecare domnisoara in garderoba sa in aceasta toamna. Vezi mai jos ce recomandari si sfaturi ne ofera stilista, intr-un articol marca Perfecte.md. 

„Si in acest sezon avem multe si diverse tendinte vestimentare, intrucat marii designeri, ca de fiecare data, s-au intrecut in fel de fel de idei creative si excentrice.

Un look desavarsit insa, nu inseamna doar trenduri puse impreuna, dar reprezinta o combinatie armonioasa dintre articole vestimentare de baza, care vor asigura confortul tinutei si articole in voga, care vor ridica gradul de stil al tinutei.

Este foarte important, pentru functionalitatea garderobei sa includem in ea piese vestimentare actuale, dar in acelasi timp versatile, pe care sa le putem incadra in varii ansambluri vestimentare potrivite pentru diverse ocazii, fie ele casual, formale sau de seara”, Korina Ankin, stilista. 

Natalia Gordienko - vedeta serii! Interpreta a stralucit pe podium intr-o rochie fabuloasa in cadrul evenimentului Moldova Fashion Designers: „Am devenit intruchiparea adevarata a iubirii” - FOTO

Pentru sezonul de toamna, in opinia stilistului, articolele de baza ar fi urmatoarele: 

Costumul cu pantaloni evazati: „Costumul in set poate fi purtat la birou. Sacoul cu o pereche de blugi, un tricou simplu si pantofi sport se va potrivi foarte bine intr-o tinuta casual, iar pantalonii cu o bluza romantica si niste pantofi stiletto vor crea o tinuta perfecta de seara”.

Blugii care au croiala dreapta si cu terminatie finisata: „Este cea mai simpla piesa, dar pe care ne putem baza in diferite contexte”.

Nathaniel Kowalsky iti spune cum trebuie sa te imbraci in sezonul rece 2022-2023, dar si care e culoarea anului - VIDEO

Pantalonii din piele de culoare neagra: „Pielea ramane unul dintre materialele care intotdeauna va fi in tendinte si confera tinutelor un aspect modern”. 

Camasi/bluze: „Fara ele este practic imposibil sa cream seturi de toamna cu fuste, pantaloni sau blugi, mentinand un aer romantic sau elegant”.

Puloverul supradimensionat: „Este modalitatea perfecta de a forma un look confortabil si trendy in acelasi timp. Acesta permite sa fie purtat cu leggings, blugi, si arata foarte chic daca este purtat cu rochii si fuste dedesubtul lui”.

Fiul Madonnei a implinit 17 ani. Baiatul si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un costum cu paiete si tocuri - VIDEO

Cardiganul:O solutie foarte confortabila pentru vremea de toamna, prins cu o curea, va arata chiar foarte interesant”.

Rochia tricotata: „Pentru un aer sofisticat alegem un model in nuanta bej. Pentru senzualitate putem alege una neagra cu taietura laterala – care este si un element trendy al acestei toamne”.

Trench-ul: A fost si va ramane in continuare o piesa atemporala. Acesta poate da un vibe elegant oricarui look si se potriveste perfect in tinutele de toamna. Majoritatea femeilor opteaza pentru trench-uri de culoare bej, in acest an insa foarte popular este trench-ul din piele, deci optam pentru acesta daca vrem sa iesim in evidenta”.

Verde menta - una dintre cele mai populare culori ale sezonului! Actrita Lili Reinhart iti arata cum poti purta aceasta culoare pentru a obtine un look perfect - FOTO

Geaca bomber: A revenit in moda intr-un aspect feminin. Avantajele acestei piese de imbracaminte este ca ne ofera multe posibilitati de asortare, pe langa blugi si pantaloni putem adauga fuste si rochii la diverse incaltari, cu sau fara toc. Astfel aceasta este o optiune ideala pentru iubitoarele stilului relaxat, confortabil si la moda”.

Poncho sau Cape-ul: „Daca dorim sa experimentam cu sifonierul nostru de toamna, pelerinele si poncho ne vor ajuta in acest sens. Forma lor, dar si ornamentele ne vor garanta o aparitie memorabila”.

Dress code cocktail si un accesoriu albastru - permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau! Vezi daca le-a reusit sau nu invitatilor sa respecte cerinta - VIDEO

Totusi, stilistul ne recomanda sa nu uitam ca pe langa vestimentatie, coafura si accesoriile reprezinta elemente esentiale pentru obtinerea unei tinute perfecte.

Articole din aceeasi categorie