16.11.2023
Vacanta cu nabadai! Clipe de panica pentru Tatiana si Ilie Maxian: „Cu o seara in urma au fost 800 de cutremure pe noapte” - FOTO/VIDEO

Tatiana si Ilie Maxian sunt plecati intr-o vacanta in Islanda. Vezi in articolul de mai jos care sunt parerile celor doi referitor la ceea ce se intampla acolo.

Postarile Tatianei Maxian de pe pagina sa de Instagram te lasa cu gura cascata. Sotii Maxian au ales sa plece intr-o vacanta in Islanda de ziua Tatianei.

Moldoveanca, mentionata in Ghidul Michelin! Cine este ea, dar si cum a inceput toata povestea sa - VIDEO

Insa ceea ce se intampla in Islanda este de-a dreptul infricosator. Portarurile de stiri au scris recent ca este alerta de calatorie in Islanda, urmare a riscului sporit de eruptie de magma, iar pamantul a crapat in doua.

Fara breton si cu suvite roscate! Imagini de colectie cu Irina Rimes de pe vremea cand a participat la „Fabrica de Staruri” - FOTO/VIDEO

Urmaritorii Tatianei i-au adresat o intrebare: „Aveti grija de voi, am vazut pe internet alerte ca se evacueaza multi oameni”, iar aceasta a dezvaluit: „Aceste noutati sunt adevarate, dar situatia mai grava este in orasul Grindavik. Noi ne flam la 75 km de el, in orice moment poate sa erupa, nimeni nu cunoaste cum va fi situatia, cu o seara in urma au fost 800 cutremure pe noapte (mici). Noi tot un pic retraim, dar totul e in voia Domnului. Ne rugam sa fie bine. In 2010 cand a erupt un vulcan, spatiul aerian a fost inchis un an de zile...”.

„Am inlemnit”! Cum a fost surprinsa Olesea Svecla de ziua ei de nastere - VIDEO

Internauti au indrumt-o sa plece acasa: „Doamne fereste, veniti acasa mai repede”.

Cristian Porcari - o noua premiera muzicala! Reactia fanilor: „Am crezut ca e vocea lui Carla's Dreams” - VIDEO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie