16.11.2023
Cristian Porcari - o noua premiera muzicala! Reactia fanilor: „Am crezut ca e vocea lui Carla's Dreams” - VIDEO

Justin Bieber de Moldova da lovitura cu o noua piesa. Interpretul a lansat cantecul „Doare”, dar si videoclipul acestuia.

„Astazi la 16:00 va astept pe toti la premiera pe YouTube”, a mentionat Porcari cu o zi in urma, pe contul lui de Instagram.

Lansarea oficiala a avut loc pe pagina de Youtube a casei de discuri „The One Records”, iar in doar 20 de ore de la publicare a adunat peste 60 de mii de vizualizari.

„Doare” reprezinta o piesa puternica ce pune in valoare trairi precum: dragostea, pierderea, dar si regasirea.

„Sunt incantat sa lansez „Doare” si sper ca va avea un impact puternic asupra oamenilor care ma asculta. Aceasta piesa este o fereastra spre sufletul meu si o invitatie pentru voi sa va pierdeti in povestea mea”, a spus Cristian Porcari.

Georgina Rodriguez e din nou gravida cu Cristiano Ronaldo? Imaginile care alimenteaza zvonurile - FOTO

Fanii interpretului pe langa faptului ca l-au felicitat cu premiera, i-au si asemanat vocea cu cea a lui Carla's Dreams: „La prima ascultare, am crezut ca pe strofa e vocea lui Carla's Dreams. Doamne, ce piesa”, „Felicitari pentru noua melodie, mult succes pentru o noua realizare”, „Efectiv ador piesele pe care le scoti, vindeci multe suflete cu piesele tale”, „Cat de tare-mi place. Cateva zile si e in top chart, garantez. Ma mandresc este putin zis”.

Cristian Porcari este un tanar interpret de la noi din tara, care a devenit popular dupa ce la 14 ani a ridicat sala in picioare la „X Factor” si a cucerit juriul cu talentul, vocea si atitudinea lui. Cristian a fost calificat drept „cel mai bun timbru de pana acum” la X Factor.

Fara breton si cu suvite roscate! Imagini de colectie cu Irina Rimes de pe vremea cand a participat la „Fabrica de Staruri” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie