16.11.2023
„Am inlemnit”! Cum a fost surprinsa Olesea Svecla de ziua ei de nastere - VIDEO

Actrita Olesea Svecla a implinit frumoasa varsta de 34 de ani.

Chiar daca nu s-a asteptat sa aiba parte de o surpriza la miezul noptii, Olesea a fost totusi felicitata de catre sot, dar si prietenii ei, actorii Tinka si Oleg Mardari.

Momentul in care a fost felicitata, Anatol Durbala l-a imortalizat prin intermediul unui filmulet pe care l-a postat ulterior pe contul lui de Instagram.

Dupa 3 luni de relatie, Nicoleta Cotorobai a fost ceruta in casatorie! Este sau nu pregatita interpreta pentru nunta: „Eu cred ca...” - VIDEO

„Prieteni, este 12 noaptea, e ziua mea. Numai a trecut 12 si eu am oamenii, au venit, au intrat in bucatarie. Am inlemnit. Cu tort, cu tot pachetul, cu flori. Cum se spune romaneste: „Am inlemnit”. Incep ziua mea de nastere frumos cu oameni dragi alaturi”, a mentionat Olesea Svecla.

Totodata, din primele ore ale diminetii nu au intarziat sa apara nici felicitarile din partea internautilor.

„La multi ani frumosi, fericiti si iubiti”, „La multi ani sanatosi, frumosi si binecuvintati”, „La multi ani sanatosi”, „Multa sanatate, bucurii nenumarate, prosperitate, asteptari realizate”, „Multi ani Olesea! Tare dulce femeie”, „La multi ani frumosi si iubiti”, sunt cateva dintre mesajele acestora.

Georgina Rodriguez e din nou gravida cu Cristiano Ronaldo? Imaginile care alimenteaza zvonurile - FOTO

Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Ei au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Articole din aceeasi categorie