16.11.2023
Fara breton si cu suvite roscate! Imagini de colectie cu Irina Rimes de pe vremea cand a participat la „Fabrica de Staruri” - FOTO/VIDEO

Acum 11 ani, Irina Rimes si-a demonstrat talentul in cadrul concursului muzical „Fabrica de Staruri”.

Aceasta a reusit sa cucereasca inimile moldovenilor datorita carismei si felului in care suna vocea ei, astfel, Rimes a ajuns in finala show-ului.

Recent, pe TikTok a devenit viral un video cu Rimes din timpul uneia dintre evolutiile ei pe scena. In filmulet aceasta interpreteaza piesa lui Adele - „Set Fire To The Rain”.

Pe langa faptul ca s-a schimbat mult modul ei de a se imbraca, totodata, putem observa si diferente in ceea ce primeste stilul artistei de a canta.

O femeie s-a recasatorit cu sotul ei dupa ce a slabit 60 de kilograme si a imbracat rochia visurilor ei: „M-am simtit cea mai frumoasa” - FOTO

„O fata cu mult talent. Ii ascult toate melodiile”, „N-o recunosc fara breton”, „O ador”, „Irina are stilul ei personal care e genial”, „Exact atunci am cunoscut-o eu, castigasem 2 bilete la radio si am fost in public. Am si poza”, au notat cativa internauti in sectiunea de comentarii a video-ului.

Vezi mai jos si alte fotografii cu Irina Rimes de pe vremea cand a participat la Fabrica de Staruri.

Fabrica de Staruri a fost un show care a adus in Republica Moldova formatul proiectului international Endemol. Primul sezon al emisiunii a fost lansat la TV la data de 14 decembrie 2008. Mai tarziu au mai fost lansate alte 2 sezoane.

„Am inlemnit”! Cum a fost surprinsa Olesea Svecla de ziua ei de nastere - VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie