15.05.2023
Se intetesc zvonurile privind idila dintre Madalina Ghenea si tenismenul Grigor Dimitrov. Dovezile care arata ca s-a infiripat ceva - FOTO

De cateva saptamani, au aparut noi zvonuri legate de viata sentimentala a Madalinei Ghenea. Model si actrita, cunoscuta pentru frumusetea ei, olteanca a fermecat, de-a lungul timpului, mai multi barbati celebri. Cu toate acestea, in ultimii ani a fost singura, dar asta nu a insemnat ca nu a fost intens curtata. Iata ca cel care i-ar fi picat cu tronc este tenismenul Grigor Dimitrov, in varsta de 32 de ani.

La inceputul lunii mai, Madalina a fost pozata in loja bulgarului de la turneul din Madrid. Imediat, presa internationala a speculat o posibila idila intre romanca si jucatorul de tenis a carui avere depaseste 22 de milioane de dolari. 

„Bomba! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrite din Romania. Frumoasa Madalina a stralucit la ultimul meci al tenismenului bulgar.”, a titrat presa din Bulgaria dupa ce Ghenea a fost surprinsa in loja lui Dimitrov.

Happy mom! Cum a fost intampinata Anastasia Fotachi acasa, dupa ce a nascut un baietel - FOTO

Doar doua saptamani au trecut, si Ghenea a fost din nou fotografiata printre sustinatorii lui Grigor, de data aceasta la Roma. Satena a parut de-a dreptul tensionata si emotionata sa priveasca partida celui despre care se spune ca ar fi noul ei iubit. Si-a frecat mainile a nerabdare, a gesticulat si a fost tot timpul atenta la meci. Imbracata intr-o rochie alba si mulata, care i-a venit perfect pe corpul ei armonios si bronzat, Madalina a captat atentia celor din tribune, dar si a fotografilor, aceasta nereusinda sa scape nepozata.

Madalina Ghenea

Chiar daca a pierdut meciul in fata lui Novak Djokovic, Grigor a fost consolat de frumoasa romanca. Cei doi au luat cina impreuna, iar tenismenul cu trei ani mai mic decat modelul a si postat pe InstaStory o imagine care arata ca Madalina i-a fost alaturi. Mai mult, aceasta i-a scris numele cu sos pe farfurie. La randul ei, Ghenea a repostat poza, semn ca nu s-a ferit sa fie vazuta cu Dimitrov. La doar doua zile de la cina lor, bulgarul implineste 32 de ani, asa ca a sarbatorit in avans in perezenta actritei.

madalina ghenea si grigor dimitrov

Valerie Lungu a implinit 29 de ani! „In fiecare an imi cumpar un cadou nou de ziua mea, iar de data asta mi-am luat ceva de la...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie