19.06.2023
„Eu am vrut sa mai astept un pic, dar la noi Emilian nu poate sa-si tina gura”! Ce detalii a dezvaluit Maria Cretu despre sarcina sa

Dupa ce acum o zi, actorul si bloggerul Emilian Cretu a anuntat in mediu online faptul ca sora lui mai mare este in asteptarea celui de-al doilea copil, Maria a decis si ea sa apara pe Instagram, unde a oferit mai multe detalii despre sarcina.

Maria Cretu a postat cateva filmulete in care a recunoscut ca nu isi dorea sa anunte despre sarcina atat de repede. „Si daca totusi ieri Emilian a dat vestea ca eu sunt insarcinata... Eu am vrut sa mai astept un pic, dar la noi Emilian nu poate sa-si tina gura. Daca totusi Emilian a spus ca sunt insarcinata eu acum am sa pot sa raspund public la cateva intrebari pe care le-am primit in timpul vacantei”.

Un nou succes! Leo Ciobu a fost calificata la cel mai important concurs din domeniul culturismului profesionist. Vezi ce emotii are moldoveanca - FOTO

Recent, Maria, impreuna cu familia ei au plecat in vacanta, insa aceasta nu a fost una activa. Internautii au luat-o, astfel, la intrebari si au vrut sa afle daca i-a placut sau nu bloggeritei calatoria.

„Vacanta mea a fost foarte, foarte pasiva. Nu ca nu mi-a placut vacanta sau ca nu mi-a placut ceva anume. Eu cum am ajuns in Turcia am avut voma, am avut multe probleme de sanatate si am sunat medicul. Si medicul mi-a zis: <<Maria, nu trebuie sa stai la soare, trebuie sa stai cat mai mult la umbra si nu ai voie sa mergi mult pe jos>>”, a recunoscut ea.

Poti preveni albirea parului! Hair stylista Aurelia Rotaru iti dezvaluie cateva secrete care iti vor fi de ajutor: „In primul rand trebuie sa eliminam...” - VIDEO

Totodata, Maria Cretu a mai spus: „Din acest motiv eu nu am facut multe filmulete. Nu am postat foarte mult din vacanta mea”.

Articole din aceeasi categorie