19.06.2023
Un nou succes! Leo Ciobu a fost calificata la cel mai important concurs din domeniul culturismului profesionist. Vezi ce emotii are moldoveanca - FOTO

Acum 2 zile, Leo Ciobu a obtinut premiul cel mare in cadrul campionatului „Empro Classic 2023” si astfel a fost calificata la „Mr. Olympia”.

„My dream is coming true again. Olympia baby, Olympia”, in traducere din engleza: „Visul meu se implineste din nou. Olympia baby, Olympia”, a spus culturista in descrierea mai multor fotografii care i-au fost facute in timpul „Empro Classic 2023” din Spania.

De asemenea, emotionata, ea a mai mentionat: „Mergem la Olympia prieteni. Locul 1 pentru astazi. In al noualea cer”.

Horoscop 19 iunie 2023. Zodiile care trebuie sa se puna pe primul loc

Dupa ce s-a impartasit cu momentul frumos din viata ei, internautii nu au intarziat sa-i transmita mesaje de felicitare culturistei. „Wow, felicitari!”, a spus bloggerita Nicolle Trifan. „Uraa, felicitari tie, draga mea”, a adaugat Vita Stanislav, influencer.

„Mr. Olympia” este un concurs international de culturism organizat anual de catre Federatia Internationala a Culturistilor (IFBB). Castigarea titlului este considerat cel mai important rezultat in domeniul culturismului profesionist. Concursul a fost creat de Joe Weider pentru a oferi campionilor mondiali si continentali ai diferitelor federatii de culturism din anii '60 ocazia cuceririi unui nou titlu. 

Leo Ciobu este o culturista populara de la noi din tara. Aceasta a mai participat anterior la „Mr. Olympia” si a ocupat locul 3.

De 4 ori a facut inconjurul lumii si nu se opreste aici! Afla cum a reusit Natalia Ciobanu sa viziteze 15 tari cu doar 4 mii de euro: „Anul acesta vreau sa mai fac un ocol al lumii” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie