15.05.2023
Valerie Lungu a implinit 29 de ani! „In fiecare an imi cumpar un cadou nou de ziua mea, iar de data asta mi-am luat ceva de la...” - FOTO/VIDEO

Recent, bloggerita Valerie Lungu a implinit 29 de ani, aceasta si-a cumparat cadou singura, dar a si postat mai multe clipuri video din ziua aniversarii.

Camelia Ursu - lansare de piesa si videoclip! Vezi despre ce e noua melodie, dar si ce eveniment a organizat interpreta - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Valerie Lungu a publicat o serie de clipuri video, in care o vedem intr-o rochie rosie, aprizand lumanarile de pe un tort micut.

Bloggerita a facut mai multe filmulete si pe TikTok unde aceasta apare intr-un clip video cum sufla in lumanarile de pe tortul de la 19 ani fiind inconjurata de mai multa lume, iar la 29 apare trista, fiind doar ea si tortul.

Aceasta a facut si un duet cu cateva din clipurile aniversare pe care le facea si in anii precedenti. In acest an, Valerie si-a facut aparitia de dupa mai multe buchete de flori dansand si zambind.

Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

Bloggerita insa le-a marturisit urmaritorilor sai ca:„In fiecare an imi cumpar un cadou nou de ziua mea, iar de data asta mi-am luat ceva de la Dior. Imi doream pantofii astia de foarte mult timp, iar intr-un final sunt la mine acasa.”

Conform site-ului oficial Dior.com, o asemenea pereche de pantofi ar costa 990 de euro.

Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Visele devin realitate in viata Doinei Danielean! Bloggerita a lansat cartea autobiografica „De #33 de ori” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie