25.03.2021
Rapperul rus, Geegun, si-a alintat scump sotia. Oxana Samoylova - la volanul unui Rolls Royce de model unic in Rusia in valoare de peste 220 de mii de euro: "Un cadou superb primit fara motiv"

Rapperul rus, GeeGun o cucereste pe sotia sa, Oxana Samoylova, dupa ce anul trecut erau in prag de divort. Aceasta a primit o masina Rolls Royce de la acesta in valoare de peste 220 de mii euro.

Oxana Samoylova, sotia rapperului rus GeeGun, a postat pe instastoryies surpriza organizata de sotul ei. Ea a impartasit emotiile care le-a avut cand a vazut cadoul cu urmaritorii sai.

"In sfarsit a venit mult asteptatul meu cadou, noua mea masina - fulger, de culoare gri" scrie Oxana in descrierea postarii.

"Este prima masina de acest tip din Rusia...Si este a mea, va imaginati? Salonul masinii alb - este visul meu. Este un cadou superb daruit fara motiv",scrie femeia pe pagina sa de Instagram. 

Samoylova a dezvaluit ca familia lor mai au o masina de clasa lux, Rolls Royce, acasa doar ca este neagra: "Unul negru avem deja acasa, acum vom avea si unul de culoarea gri."

Ce mananca Inna de arata atat de bine?! Afla reteta perfectiunii

Cand au ajuns acasa cu noua achizitie, copiii au fost cei care au apreciat masina. Vloggerita a tinut sa-si multumeasca fanii care au felicitat-o si s-au bucurat cu adevarat pentru surpriza de care a avut parte: "Va doresc sa aveti tot spre ce tindeti, nu doar o masina, dar tot la ce puteti visa" declara femeia pe instastoryies. 

Imaginile HOT care au spart internetul! Bloggerita cu peste 18 milioane de urmaritori pe Instagram, care a pozat goala pentru coperta revistei Playboy. „Vizionare placuta tuturor”

Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

In luna martie anul trecut, Geegun a socat publicul cu videoclipuri ciudate: intr-o stare inadecvata a filmat live-uri, a injurat si a rugat-o pe fiica sa Leia, in varsta de cinci ani, sa-i aduca o bere. Geegun si-a barbierit barba si sprancenele, dupa ce a recunoscut ca se afla „intr-un spital psihiatric". Ceea ce a determinat rapperul sa se comporte in acest fel nu este cunoscut oficial, dar pe pagina sa de Instagram el a sugerat ca a fost diagnosticat cu tulburare bipolara. In acea perioada Somoylova sustinea ca divorteaza de sotul sau. Intr-o transmisiune live recenta pe Instagram, Geegun a spus ca Oxana l-a ajutat sa nu mai consume droguri. 

Detalii despre acest subiect puteti citi in aceste articole: Pe Instagram - familia perfecta, dar in realitate - total opusul. La doar cateva saptamani de la nasterea celui de-al patrulea copil, rapperul Geegun a fost internat la psihiatrie. Sotia sa, Oxana Samoylova: „Nu vreau sa ma trezesc in aceasta lume.”

Sotia lui Geegun - afectata profund de scandalul din familia ei. Oxana Samoylova - mesaj la o luna dupa ce l-a nascut pe cel de-al patrulea copil: „Trebuia sa fim cei mai fericiti, dar s-a intamplat ca aceasta sa fie cea mai grea perioada din viata mea.”

Articole din aceeasi categorie