25.03.2021
Imaginile HOT care au spart internetul! Bloggerita cu peste 18 milioane de urmaritori pe Instagram, care a pozat goala pentru coperta revistei Playboy. „Vizionare placuta tuturor”

Nastya Ivleeva este una dintre cele mai populare bloggerite si prezentatoare TV ale momentului, din Rusia, cu peste 18 milioane de urmaritori pe Instagram. De curand, aceasta a pozat complet goala pentru revista Playboy.

Citeste si :  Olga Buzova - pregatita sa paraseasca lumea showbizului? „Acum vreau sa-mi daruiesc un copil mic mie, voua si tatalui, lumii!”

Cu ocazia implinirii celor treizeci de ani, Nastya Ivleeva a decis sa pozeze nud pentru coperta renumitei reviste.

„Pentru minunatii mei 30 de ani, mi-am facut si eu un cadou!

Faceti cunostinta cu coperta Playboy. Am ales cel mai bun moment pentru asta: sunt mai increzatoare ca niciodata! 

Eu si echipa mea am facut acest cover, noi singuri! In orice sens, de la producerea fiecarui lucru mic, terminand cu fotografiile si designul! Prin urmare, credem, cu siguranta, ca aceasta este cea mai buna si mai scumpa coperta din istoria Playboy-ului rus! Sunt mandra de aceasta lucrare Petrecerea cibernetica continua! Vizionare placuta tuturor”, a scris Nastya, pe pagina sa de Instagram.

De ziua sa de nastere, bloggerita a organizat o petrecere de zile mari la Moscova, unde au fost multe vedete din showbizul rusesc, inclusiv si Alla Pugacheva impreuna cu sotul Maxim Galkin, Xenia Sobchak, Filip Kirkorov, Morgenshtern si multi altii. Petrecerea a fost una cu o tematica deosebita. „Petrecerea cibernetica baroca a avut un succes rasunator”, a scris Ivleeva, in dreptul postarii in care a publicat imagini de la eveniment.

Alla Pugacheva si Allj
Filip Kirkorov
Morgenshtern
Nastya Ivleeva si sotul, Allj

Datorita videourilor amuzante pe care le posta in mediul online, Nastya Ivleeva a devenit o bloggerita renumita, iar dupa ce a ajuns sa fie gazda emisiunii „Orel i Reshka” popularitatea sa a crescut.

Citeste si :  O cunoscuta prezentatoare TV a vorbit in instastories, direct din cabinetul medical, despre BOALA pe care o are. „Toti oamenii mareti au avut aceasta boala, chiar si Michael Jackson”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie