10.03.2020
Pe Instagram - familia perfecta, dar in realitate - total opusul. La doar cateva saptamani de la nasterea celui de-al patrulea copil, rapperul Geegun a fost internat la psihiatrie. Sotia sa, Oxana Samoylova: „Nu vreau sa ma trezesc in aceasta lume.”

Weekendul trecut a fost unul foarte condimentat pentru presa din Rusia, cand s-a aflat despre problemele din familia rapperului Geegan, care parea una perfecta, cel putin pe Instagram.

Scandalul a izbucnit dupa ce Geegun a demonstrat un comportament neadecvat in live-urile sale de pe Instagram. In cadrul acestora el vorbea necenzurat fata de copiii sai mici, iar la un moment dat, i-a spus fiicei sale sa-i aduca o bere. De asemenea, acesta a avut cateva declaratii homofobe la adresa homosexualilor.
Citeste si
Dupa aceste manifestari in public, artistul si-a ras barba si sprancenele si s-a autodiagnosticat ca fiind bolnav psihic. Acum acesta s-ar afla intr-un rehab, acolo unde l-ar fi trimis chiar sotia sa, modelul si femeia de afaceri, Oxana Samoylova, dupa ce el a devenit agresiv.
Intre timp Geegun incearca sa-si ceara scuze de la sotia sa, care i-a daruit 4 copii. El publica imagini video cu cei doi si o implora pe bruneta sa-l scuze: „Iarta-ma, scumpo pentru tot. Te iubesc si te voi iubi mereu. Mi-ai salvat viata.”, spune artistul.
Samoylova i-a dat unfollow sotului pe Instagram si nu mai ia legatura cu fanii. Ultimul mesaj de la tanara mamica a venit in weekend: „Nu vreau sa ma trezesc in aceasta lume.”, a scris ea.
Geegun si sotia lui s-au cunoscut intr-un club de noapte. Cateva saptamani mai tarziu, indragostitii si-au oficializat relatia, devenind in iarna anului 2012 sot si sotie. In prezent, ei au 3 fetite minunate - Ariela, Leia si Maia si un baietel care s-a nascut luna trecuta, David.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie