25.03.2021
Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

Tany Vander este o femeie frumoasa, talentata si increzatoare in fortele proprii. S-a facut remarcata prin muzica, iar acum a devenit o femeie de succes cu trei afaceri active.

Citeste si :  El este cel care creeaza atmosfera de vis pentru indragostiti, folosind doar instrumentul sau muzical, saxofonul. Cum a acompaniat-o Sergiu Drugus pe Elena Javelea, care a cantat in direct renumita piesa „Besame Mucho” - VIDEO

Tany Vander este activa pe retelele de socializare, acolo unde publica diverse imagini din viata de zi cu zi si le ofera sfaturi urmaritoarelor sale, din diferite domenii. De curand, femeia de afaceri a publicat un filmulet in care apare cu o peruca in cap si danseaza pe melodia piesei interpretata de Shakira.

Imbracata intr-un top de culoare neagra, pantaloni de aceeasi nuanta si o centura argintie pe talie, Tany Vander danseaza pe ritmurile cantecului „Whenever, Wherever” interpretat de Shakira. La un moment dat, peruca pe care o are, ii cade, finalul filmuletului fiind unul neasteptat de amuzant.

In doar cateva ore, videoul a devenit viral, adunand aproape 50 de mii de vizualizari, internautii lasand in comentarii diverse mesaje. „Astept a doua parte”, „Wow”, „Ce final grandios”, „Esti cea mai tare”, au scris cativa dintre ei.

Citeste si :  Imaginile HOT care au spart internetul! Bloggerita cu peste 18 milioane de urmaritori pe Instagram, care a pozat goala pentru coperta revistei Playboy. „Vizionare placuta tuturor”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie