19.03.2020
Sotia lui Geegun - afectata profund de scandalul din familia ei. Oxana Samoylova - mesaj la o luna dupa ce l-a nascut pe cel de-al patrulea copil: „Trebuia sa fim cei mai fericiti, dar s-a intamplat ca aceasta sa fie cea mai grea perioada din viata mea.”

A trecut o luna de cand modelul Oxana Samoylova l-a adus pe lume pe micul David, cel de-al patrulea copil al sau in casnicia cu rapperul rus - Geegun. Prin intermediul unei postari pe contul sau de Instagram, modelul a povestit mai multe detalii despre ceea ce se intampla in familia ei.

Amintim ca ultimele doua saptamani au fost o adevarata incercare pentru frumoasa bruneta. Se parea ca familia lor este una ideala, iar odata cu aparitia baietelul mult asteptat, fericirea ar fi trebuit sa sporeasca. Totusi, total neasteptat cuplul s-a pomenit intr-o situatie contradictorie. Scandalul a izbucnit dupa ce Geegun a demonstrat un comportament neadecvat in live-urile sale de pe Instagram. In cadrul acestora el vorbea necenzurat fata de copiii sai mici, iar la un moment dat, i-a spus fiicei sale sa-i aduca o bere. De asemenea, acesta a avut cateva declaratii homofobe la adresa homosexualilor.

Citeste si

Dupa aceste manifestari in public, artistul si-a ras barba si sprancenele si s-a autodiagnosticat ca fiind bolnav psihic. El a fost internat intr-un rehab, acolo unde l-ar fi trimis chiar sotia sa dupa ce el a devenit agresiv.

Ieri, s-a implinit o luna de cand Samoylova l-a adus pe lume pe David, unicul baiat al cuplului, care mai creste impreuna 3 fetite. Cu aceasta ocazie, vedeta a publicat un nou mesaj pe Instagram: „Cu toate aceste evenimente, asa si nu am reusit sa va povestesc despre cum este el, fiul meu. Trebuia sa fim cei mai fericiti, dar s-a intamplat ca aceasta sa fie cea mai grea perioada din viata mea. Tot ceea ce am construit in 10 ani a inceput sa se naruie...”, a povestit aceasta.

Oxana a mai adaugat ca va lua o pauza de pe Instagram, deoarece si-ar dori sa publice doar lucruri pozitive, dar acum acestea sunt foarte putine in viata ei.

Geegun si sotia lui s-au cunoscut intr-un club de noapte. Cateva saptamani mai tarziu, indragostitii si-au oficializat relatia, devenind in iarna anului 2012 sot si sotie. In prezent, ei au 3 fetite minunate - Ariela, Leia si Maia si un baietel care s-a nascut luna trecuta, David.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie