09.07.2024
Nu a permis greutăților să o doboare! Cum a fost copilăria campioanei Anastasia Nichita, dar și ce situații i-au modelat cacracterul - VIDEO

În cadrul primului episod dintr-o serie de filme documentare marca „Six Points Media”, campioana mondială la lupte libere, Anastasia Nichita, a dezvăluit detalii neștiute despre copilăria sa, dar și despre relația cu membrii familiei ei. Martoră a violenței domestice, crescută în sărăcie, campioana a luptat pentru a-și atinge scopurile, iar relația rece cu mama sa, dar și pierderea fratelui au fost adevărate motive de suferință pentru luptătoare. 

Anastasia Nichita nu luptă doare pe ring, ci și în multe situații din viața persoanlă. 

„De mică eram așa ambițioasă, voiam mereu să câștig, să fiu prima, dar am avut și foarte multe greutăți prin care am trecut”, a spus Anastasia Nichita, campioană mondială la lupte libere. 

Ghid esențial pentru menținerea sănătății intestinale! Cât de importante sunt fibrele și lichidele. Victoria Ursu, nutriționist-dietetician: „Fibrele insolubile ajută la prevenirea constipației, iar fibrele solubile ne fac să ne simțim sătui”

În documentar, Valeria Canțîr, prietena Anastasiei, a povestit că situațiile din copilărie au determinat-o pe aceasta să ajungă cine este acum: „Cred că dacă nu ar fi avut o copilărie atât de grea, nu știu dacă ajungea unde a ajuns, pentru că lipsa de bani și greutățile pe care le-a avut, au ambiționat-o să treacă prin tot, să câștige lupte pentru existența ei”.

Mesajul rar al lui Kate Middleton, care se recuperează după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îți mulțumim”

Anastasia Nichita a povestit câteva momente din copilăria ei care au marcat-o și i-au modelat caracterul: „Tata nu venea câte o săptămână acasă, venea la sfârșit de săptămâmă, nu aducea bani. Eram cu gândul că merge la muncă, dar venea fără bani acasă. Mama lucra servitoare, unicul salariu era al ei, de 200 sau 300 de lei”.

„Îmi amintesc mai mult situațiile care au fost între părinți, neînțelegerile, certurile pe care le vedeam când tata venea beat acasă și o bătea pe mama”, a adăugat sportiva. 

În cele din urmă, mama Anastasiei a plecat peste hotare, astfel, relația dintre cele 2 s-a răcit: „Mama a hotărât să plece peste hotare, pentru că dacă rămânea în Moldova nu mai era să fie printre noi. Relația noastră atât de mult s-a răcit că deja eu m-am obișnuit, ea nu mă mai sună, nu mă felicită, pentru mine asta e ceva normal”.

Iuliana Beregoi a lansat piesa „Parte din mine”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Te-am tatuat în stele, pe inimă, sub piele” - VIDEO

Anastasia a explicat că în copilărie, împreună cu fratele ei, au rămas în grija bunicii. „Eu am rămas cu fratele în grija bunicii. Nu am fost cei mai cuminți copii, umblam toate dealurile, alergam toată ziua, eram foarte energici. Educația pe care o am acum e datorită bunicii, pentru că ea s-a străduit să ne ofere mie și fratelui tot ce e mai bun”, a spus ea.

Nu avea o relație prea bună nici cu fratele ei, iar înainte de un campionat important, Anastasia a aflat că el nu mai este în viață. „Campionatul Mondial era în luna septembrie, iar eu în august am aflat că fratele nu mai este în viață. Nu prea aveam o legătură strânsă, când primeam un apel de la el sau din sat, nu erau noutăți prea bune. Anturajul pe care l-a avut, l-a dus pe lumea cealaltă”.

Poți slăbi până la 6 kilograme în doar 10 zile! Antrenoarea Mihaela Cavcaliuc știe secretul: „Eliminăm grăsimea de pe corp fără suplimente, fără sport” - VIDEO

Anastasia Nichita este o luptătoare din Republica Moldova în stil lupte libere. A câștigat medalia de aur la proba feminină de 59 de kilograme la Campionatul European de Lupte din 2020, desfășurat la Roma. În același an, a luat aurul la aceeași probă la 2020 Individual Wrestling World Cup, competiție organizată în locul Campionatului Mondial.

Luptătoarea Anastasia Nichita se pregătește intens de Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

SURSĂ FOTO: Instagram/ anastasia_nichita

Articole din aceeasi categorie