09.07.2024
Iuliana Beregoi a lansat piesa „Parte din mine”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Te-am tatuat în stele, pe inimă, sub piele” - VIDEO

Interpreta Iuliana Beregoi a lansat o nouă piesă care se numește „Parte din mine”. Pentru compoziția sa nouă, artista a prezentat și un videoclip oficial, publicat pe canalul său de Youtube. 

„Te-am tatuat în stele, pe inimă, sub piele/ Numele tău, pe buzele mele/ Când toată lumea vrea o parte din mine/ Le las adresa ta, îi trimit la tine”, sunt câteva versuri pe care le cântă Iuliana în noua ei melodie.

Așa începe dimineața Vladei Mardari! Ce face prezentatoarea iSănătate pentru a se menține în formă - VIDEO

În doar 18 ore, „Parte din mine” a strâns peste 15 mii de vizualizări. De asemenea, fanii Iulianei au inundat-o cu mesaje de felicitare:

„Cea mai frumoasă piesă din lume, felicitări, te ador”, „Mulțumim pentru toată munca depusă pentru a ne face pe noi fericiți, vă iubim”, „Este piesa mea preferată”, „Nu mi-o pot scoate din cap”, „Cuvintele tale îmi ajung până la suflet”.

Mesajul rar al lui Kate Middleton, care se recuperează după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îți mulțumim”

Magnat, despre momentul în care a vrut să renunțe la cariera muzicală: „Eu am și o piesă despre asta, dar...” - VIDEO

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă.

Ea este personaj principal în filmul „Două inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

SURSĂ FOTO: Instagram/ iulianaberegoiofficial 

Articole din aceeasi categorie