09.07.2024
Poți slăbi până la 6 kilograme în doar 10 zile! Antrenoarea Mihaela Cavcaliuc știe secretul: „Eliminăm grăsimea de pe corp fără suplimente, fără sport” - VIDEO

Cunoscuta antrenoare de la noi, Mihaela Cavcaliuc, știe secretul cu ajutorul căruia poți slăbi până la 6 kilograme în doar 10 zile. Mai multe la acest subiect ea a povestit în studio la O Seară Perfectă.

„Din câte am văzut eu la tine pe rețele, ai și un program foarte interesant de vară - un detox de 10 zile. Toată lumea zice că porcul nu se îngrașă în ajun. Tot anul ne gândim că o să vină vara și o să slăbim până atunci, o să ne tonifiem până atunci și după aia, iar vine vara și n-am slăbit. Ce poți să faci în 10 zile”, a întrebat Anișoara Loghin, prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă.

Mihaela a explicat că în mai puțin de 2 săptămâni poți obține un rezultat frumos: „Poți să faci multe. Undeva 5-6 kilograme. Acum am zis că vreau să fac ceva nou pentru ca să eliminăm grăsimea de pe corp fără suplimente, fără sport, fără nimic. Facem exercițiile vacuum, respectăm regimul după care alergare și tot așa. În 10 zile - 5 sau 6 kilograme, dar se duc așa, din sculptare”.

Ghid esențial pentru menținerea sănătății intestinale! Cât de importante sunt fibrele și lichidele. Victoria Ursu, nutriționist-dietetician: „Fibrele insolubile ajută la prevenirea constipației, iar fibrele solubile ne fac să ne simțim sătui”

Întrebată dacă kilogramele nu revin înapoi la scurt timp după regim, antrenoarea a răspuns: „Nu. Dacă menții, sigur... Dacă te duci după la KFC sigur că da. Orice se pune înapoi. Dacă te respecți pe tine nu pui înapoi”.

Totodată, Cavcaliuc a povestit că primele 3 zile de detox sunt cele mai dificile. „Și dureri de cap poți să ai, amețeli, vomă”, a spus invitata.

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața - FOTO

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reușit să dea jos 33 de kilograme și învață și alte tinere cum să slăbească corect prin intermediul sportului și alimentației sănătoase.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/mihaela_cavcaliuc

Articole din aceeasi categorie