05.10.2022
Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

Pe data de 1 septembrie 2022, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului, iar Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Astazi, tanara a publicat mai multe imagini din cadrul sarbatorii lor.  

Pentru aceasta zi speciala, Anastasia a optat pentru un make-up minimalist cu accent pe ochi, ceea ce i-a pus in valoare perfect trasaturile fetei. 

Coafura modelului a fost foarte lejera. Aceasta a ales sa-si faca bucle simple, ci nu pentru o coafura traditionala pentru mirese. 

Dupa premiera mondiala a avut loc si cea nationala! Filmul „Carbon” a fost difuzat pe cel mai mare ecran instalat vreodata in Republica Moldova, in cadrul Palatului National „Nicolae Sulac”: „Interesul pentru produsul cinematografic moldovenesc creste” - VIDEO

Inainte de imbraca rochia sa de mireasa, Anastasia a avut o sesiune foto, fiind imbracata intr-un halat albastru fin. 

Iuliana Maranciuc impreuna cu iubitul sau, Dumitru Mitu - intr-o vacanta de vis! Indragostitii au vizitat o multime de locuri pitoresti din Grecia. Vezi cu ce impresii s-a intors acasa prezentatoarea stirilor PRO TV: „Am devenit mai dezghetata...” - VIDEO

Dupa sedinta foto, care a avut loc in Castelul familiei Stati, a urmat inregistrarea casatoriei lor, care a avut loc in aer liber. Decorul pentru ceremonie era unul rafinat, compus din flori albe. 

Dupa ceremonia de inregistrare a casatoriei, Anastasia si Gabriel au mai ramas pe loc, pentru a face fotografii cu toti invitatii lor, dar si aparte. 

Dupa o pauza de lunga durata, Smally revine cu un nou single! Afla de la artist care este secretul unei piese bune si calitative: „La noi nimeni nu da importanta acestui lucru” - VIDEO

Din imagini putem observa ca tanara a purtat o rochie simpla, alba, in stilul Cinderellei, iar sotul sau a optat pentru un costum clasic de culoarea albastru inchis. De asemenea, barbatul a purtat o cravata in nuanta costumului si o pereche de pantofi negri. 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie