04.10.2022
Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

Din primavara si pana in toamna, barza a fost generoasa pentru vedetele din showbizul moldovenesc. Una cate una, acestea au adus pe lume primul sau copil, al doilea sau chiar al treilea. Perfecte.md a facut topul vedetelor de la noi care au devenit recent, mamici. Vezi cat de fericite sunt acestea alaturi de puii lor.

Katy Black - bloggerita

Desi isi anuntase urmaritorii ca, cel mai probabil, va naste prin cazariana, bloggerita a mers la un risc prin care medicii i-au intors copilasul din burtica, ca intr-un final, Katy sa nasca pe cale naturala.

Nasterea a decurs bine, iar Katy a adus pe lume, la data de 16 septembrie un baietel pe nume Luca. 

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 420 de mii de urmaritori pe Instagram. Katy este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Mihaela Tabura - interpreta

O lunga perioada, tanara interpreta a fost foarte rezervata in declaratii, iar viata sa personala a ramas departe de ochii lumii si gurile rele. 

Desi a fost ceruta in casatorie de trei ori de catre sotul ei, intr-un final dragostea invinge totul. Interpreta a anuntat pe 9 septembrie ca a adus pe lume un baietel pe nume Mihai.

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova si este casatorita cu Dumitru Birsanu.

Elena Bivol - designer

Elena Bivol a avut parte de cel mai frumos cadou al verii. Aceasta a anuntat pe 23 august ca a adus pe lume un baietel perfect sanatos si foarte asteptat de familia sa, dar in mod special de surioara sa - Eliza, fiica Elenei. 

Elena Bivol este un designer vestimentar din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a adunat o comunitate de peste 75 de mii de urmaritori. 

Lidia Isac - interpreta 

In luna aprilie a acestui an, Lidia Isac a anuntat pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata pentru a doua oara. Iar la data de 8 august, aceasta a nascut o fetita pe nume Daria. 

Lidia Isac este casatorita cu dj-ul moldovean, Radu Tarus. Cei doi mai au impreuna un baietel pe nume Leon.

Sasha Letty - interpreta

De acum incolo, data de 24 iunie va fi una dintre cele mai importante pentru interpreta Sasha Letty si sotul sau. Acestia au facut cunostinta cu micuta lor Arina, iar emotiile sunt de nedescris. 

Solicitata de echipa perfecte.md , interpreta a povestit despre noul rol din viata sa, si anume cel de mama:„Nasterea a avut loc noaptea, pe 24 iunie, la 5:16. In ziua aceea eu imi faceam treburile, umblam si eram foarte activa, dar iata ca spre seara am inteles ca se apropie momentul cel mare.”, isi aminteste interpreta.

Sasha Letty este o interpreta din Republica Moldova. In octombrie 2021, aceasta a fost ceruta in casatorie de iubitul sau Dumitru, alaturi de care a adus pe lume primul lor copil. 

Alexandra Shine - interpreta

Ziua Internationala a Copiilor din acest an a fost cel mai special din viata ei, pentru ca e primul 1 iunie cand si-a tinut la piept copilul. 

Fiul ei poarta prenumele Maxim si nu a ales sa fie un prenume pus in cinstea cuiva. „Uite asa mi-a venit mie. Eu am aflat ca astept un baietel la saptamana a noua a sarcinii, foarte devreme. Atunci am avut asa un puternic sentiment ca am in burta mea un Maxim”, a spus interpreta.

Alexandra Shine, este o prezenta cunoscuta atat publicului de la noi, dar si celui din Romania. Aceasta si-a desfasurat activitatea sa in cadrul Baletului Teodor si in trupa Hot Diamonds, totodata, ea a participat la mai multe show-uri televizate din Romania precum MasterChef. 

Tatiana Heghea - interpreta

Desi si-a tinut sarcina in secret pana la 32 de saptamani, asteptarea a meritat. Asta, pentru ca marea noutate a fost facuta intr-un mod inedit, chiar din Dubai, prin intermediul unui filmulet emotionant.

Cantareata a devenit mama pentru a treia oara, la data de 20 mai, curent. Aceasta a nascut un baietel, Tiberiu-Alexander.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Doina Danielean - jurnalista

Bloggerita a devenit mama pentru a doua oara, la 27 aprilie, curent. Aceasta n-a ezitat sa-si bucure urmaritorii la scurt timp dupa ce s-a intamplat marele eveniment in familia ei. Micuta poarta numele Eva-Maria.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 210 mii de urmaritori pe Instagram.

Daniela Cheltuitor - bloggerita

Dupa o cerere in casatorie ca in povesti si o nunta frumoasa, a urmat si nasterea primului ei copil, o fetita Eva. Bloggerita a devenit mama pentru prima oara la 30 martie, iar bucuria adusa in familia sa este nemarginita. 

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 80 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021.

Daca vrei sa vezi cine dintre vedete urmeaza in curand sa devina mamici, gasesti topul gravidutelor AICI

Articole din aceeasi categorie