05.10.2022
Iuliana Maranciuc impreuna cu iubitul sau, Dumitru Mitu - intr-o vacanta nemaipomenita! Indragostitii au vizitat o multime de locuri pitoresti din Grecia. Vezi cu ce impresii s-a intors acasa prezentatoarea stirilor PRO TV: „Am devenit mai dezghetata...” - VIDEO

Bronzata si cu forte noi, prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc, a revenit din vacanta. Pe retelele de socializare am vazut mai multe fotografii si video. Cum a petrecut vacanta impreuna cu iubitul ei, afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

„Am fost in Grecia. A fost o vacanta neplanificata. Stiam ca voi avea un concediu, dar nu stiam sigur unde voi merge. Ne gandeam doar ca vom merge la mare, dar nu am rezervat nici hotel, nu ne-am gandit cu ce vom merge. Intr-o zi de weekend, ne-am pornit cu Dumitru si un prieten apropiat familiei noastre, cu masina. A fost un drum lung si greu. A fost foarte obositor, mi-a fost greu. Insa, aceasta calatorie cu masina a meritat. Am mers pentru prima data in Grecia, in acest an, si am ramas placut uimita de acest loc”, Iuliana Maranciuc, prezentatoare stiri ProTV. 

Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

Iuliana prefera mai mult vacanta pasiva, insa de aceasta data a avut parte de una foarte activa. 

„Eu credeam ca nu voi rezista, pentru ca este greu sa te trezesti de dimineata si sa mergi in diferite locuri. Am mers in Atena, de asta si a fost drumul lung si obositor, pentru ca e mai departe. Acolo am stat cateva zile, ne-am intalnit cu niste prieteni de-a lui Dumitru care ne-au primit foarte calduros. Am mancat mancare traditionala greceasca, insa si moldoveneasca, pentru ca ei sunt moldoveni. Dupa care am mai vizitat cateva insule. Nu am stat locului, am vizitat si manastiri. Grecia este considerata una dintre cele mai religioase tari. Mi-a placut mult atmosfera de acolo. Am avut timp si de plaja”,Iuliana Maranciuc, prezentatoare stiri ProTV. 

Andreea Bostanica a avut o petrecere de zile mari alaturi de celebrul interpret Arsenium! Vezi cum si-a petrecut ziua de nastere bloggerita - FOTO/VIDEO

In ultimul timp, prezentatoarea a devenit mai activa pe retelele sociale si chiar a inceput sa publice imagini cu iubitul sau, Dumitru Mitu. 

„De fapt eu nu prea iubesc sa fac postari pe Instagram. Ma simt ridicola si ma tem sa nu par ridicola in fata oamenilor. Insa, el ma incurajeaza si eu am inceput sa public. Cu el nu publicam poze, pentru ca nu avea cine sa ne pozeze. Am devenit mai dezghetata, pentru ca am publicat un filmulet scurt cum ne sarutam. Sper ca oamenii nu m-au criticat mult pentru asta. M-am gandit o zi intreaga daca e decent sau nu sa public asta”, Iuliana Maranciuc, prezentatoare stiri PRO TV. 

Iuliana Maranciuc a spus ca ar mai vrea sa viziteze: „Spania, dar si alte insule, mai exotice. Aici in Grecia nu mi-a fost frica sa mananc, pentru ca la ei este totul proaspat. Ma tem sa nu fac intoxicatie in alte locuri exotice”,Iuliana Maranciuc, prezentatoare stiri PRO TV. 

Tatiana Koberidze a recunoscut ca nu isi va sarbatori ziua de nastere! Afla ce a determinat-o pe bloggerita sa ia aceasta decizie: „Ar fi trebuit sa organizez o petrecere de zile mari, cu multa galagie” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie