05.10.2022
Dupa o pauza de lunga durata, Smally revine cu un nou single! Afla de la artist care este secretul unei piese bune si calitative: „La noi nimeni nu da importanta acestui lucru” - VIDEO

Interpretul si producatorul Smally a lansat o piesa numai buna de a fi pusa ca rington la telefon. Cel putin asa sustine sotia lui, interpreta Gloria Gorceag. Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Vitalie Catana a vorbit despre noua sa melodie, pe care sotia sa pur si simplu o adora. 

Artistul a vorbit despre cea mai mare problema a interpretilor atat de la noi, cat si din strainatate - sunetul prost. Dupa parerea lui Smally, anume sunetul este cel care iti va face melodia un adevarat hit. Mai multe detaliii afla in interviul de mai jos.  

„Eu sunt genul de persoana care, cand ajung acasa nu mai vorbesc de muzica. E obositor. Daca as fi doar interpret, ar fi ok, as vorbi de muzica non stop. Dar daca eu sunt si producator, e mai obositor. Noi incercam sa excludem subiectele legate de muzica”, a mentionat Vitalie Catana. 

Noua sa melodie, lansata pe 26 septembrie, se numeste „Love”. „Piesa data e prima piesa dupa ani de zile in care nu am mai lansat nimic. A fost o incercare pentru mine. E una cand inregistrezi pentru cineva si e altceva atunci cand trebuie sa dai toata starea asta intr-o piesa. Eu practic m-am dezvatat de asta. Sper ca o sa le placa tuturor. Eu promit ca nu o sa ma opresc. Pregatim acum alte piese si alte videoclipuri. 

Iuliana Maranciuc impreuna cu iubitul sau, Dumitru Mitu - intr-o vacanta de vis! Indragostitii au vizitat o multime de locuri pitoresti din Grecia. Vezi cu ce impresii s-a intors acasa prezentatoarea stirilor PRO TV: „Am devenit mai dezghetata...” - VIDEO

Eu nu ma gandeam ca va fi o piesa hit, am zis ca nu e o piesa rea, e o piesa buna pe care o poti asculta si nu deranjeaza. Hit ea devine prin alte metode. Pentru mine ea a fost ca un restart. La mine e asa, eu nu fac piese care vreau sa fie hit-uri, eu fac piese care sa ramana. De aia eu am lucrat atatia ani la calitate, inginerie, pentru ca sa stiu cum sa aduc ceva calitativ”. 

Videoclipul pentru melodia sa a fost filmat in strainatate. „Pana la urma a iesit o istorioara pe care toti inteleg in felul lor. Deja la urmatoarea piesa pe care o lansez, totul va fi gandit, va avea o istorie”. 

Suedezul care s-a indragostit vinul moldovenesc! Afla povestea lui Erik care a facut cursuri de sommelier in Moldova, iar tara noastra l-a cucerit: „Sunt foarte primitori si ospitalieri, aceasta este cea mai puternica impresie despre moldoveni” - VIDEO

Smally este un altfel de artist. El face pauze mari, dupa care revine cu mai multe lansari. „A fost un drum putin mai lung, pentru ca am vrut sa studiez ingineria. Asa mi-a fost mult mai usor sa inteleg cum sa duc un produs pana la capat, sa sune o piesa asa cum trebuie, pentru ca din ce aud in ultimii ani, problema a fost si ramane pana la urma aceeasi - sunetul. La noi nimeni nu da importanta acestui lucru. Foarte mult se pierde din cauza unor detalii. Eu asta aud”. 

„O piesa calitativa este o piesa care transmite ceva. O piesa bine mixata, gandita din punct de vedere a sunetului e o piesa complexa, care de la inceput si pana la urma e calitativa. Atunci cand ea suna bine, ea nu isi pierde mesajul. Daca sunetul e rau, poti spune pa la piesa ta. Piesele cu sunet bun ele raman actuale multi ani”, a tinut sa adauge Vitalie. 

Potrivit interpretului, el nu are timp sa urmareasca vizualizarile si comentariile de la melodiile sale. „Eu mereu lucrez in paralel la cateva proiecte. Chiar nu reusesc” . 

Se cunosc de mai bine de 15 ani, insa abia acum au decis sa colaboreze pe plan muzical! Formatia Sunstroke Project si Vladimir Fotescu vin cu o premiera spectaculoasa pentru toti fanii lor: „Vocile sunt diferite, insa talentul e acelasi” - VIDEO

Este unul dintre putinele persoane care poate vorbi atat de detaliat despre muzica, caci pana la urma aceasta este viata lui. „In jurul unei piese e foarte multa munca si foarte multi oameni care muncesc pentru ele. Probabil ca una dintre motive din care nu merge la noi showbizul este cererea si lipsa bugetului. Ca sa ajungi la calitate trebuie sa investesti mult. In prezent ai nevoie mai mult de softuri, dar alea costa bani”, a concluzionat Vitalie Catana. 

Articole din aceeasi categorie