18.02.2021
Natalia Gordienko - extrem de apropiata de Filip Kirkorov la un eveniment monden de la Moscova „TOP 100 cei mai stilati”. Ce au purtat vedetele si cum au aparut din masina luxoasa a REGELUI POP - VIDEO

Ieri a avut loc evenimentul monden la care au participat cele mai stilate vedete din Rusia. Printre invitati s-au numarat si Filip Kirkorov, care si-a facut aparitia alaturi de frumoasa moldoveanca, Natalia Gordienko. 

Anual, rusii organizeaza un eveniment in cinstea revistei GQ 100 cei mai stilati barbati. De data aceasta, prezenta la petrecere a fost si interpreta Natalia Gordienko, care s-a simtit ca pestele in apa printre mondenitatile de acolo. Pe langa faptul ca in ultima perioada este implicata in diferite proiecte cu Kirkorov, artista a mers acum chiar cu automobilul luxos al starului rusesc. Filip a publicat cateva imagini din masina, in timp ce se afla pe bancheta din spate, alaturi de Natalia si, mai mult, si-a facut aparitia ca un adevarat rege, la fel cum i-a scris si Gordienko in comentariile unei postari: „Cel mai stilat!!! Cel mai frumos!!! Intr-un cuvant, Rege!!!

Nici Olga Buzova care este prietena cu Filip Kirkorov, nu s-a putut abtine de la comentarii. „Ты вне всех премий”, i-a scris aceasta, apreciind stilul artistului. 

Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Kirkorov a purtat un costum negru si camasa alba cu imprimeu special, asortat cu o geanta Louis Vuitton, pantofi negri, ochelari si coafura bine aranjata, iar Natalia a ales pentru aceasta ocazie o pereche de pantaloni clasici de culoare neagra, o bluza alba, care i-a lasat umerii dezgoliti, pantofi negri stiletto, un colier fin la gat si parul prin lejer intr-un coc.

Loredana Groza s-a pozat goala in cada, iar fanii au reactionat imediat: „Cine o fi fericitul care iti face poze”

Din fotografii si videouri vedem ca alaturi de cei doi au mai fost celebritati precum prezentatorea TV - Yana Rudkovskaya, cantaretii Sonya Tayurskaya si Ilia Prusikin, actorii Maxim Matveev si Elizaveta Boyarskaya, si alti invitati la eveniment (Yolka (Ёлка), Artem Korolev), iar muzica live a fost asigurata de unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Rusia ai momentului - NILETTO.

Valeria Lungu - in depresie din cauza unui concurs televizat, in urma caruia a slabit pana la 32 de kilograme: „Acolo trebuia sa fii pupincurist.” Cati bani primea pentru o emisiune

Despre eveniment, Natalia Gordienko a scris ca au celebrat cei mai stilati si frumosi barbati, iar alaturi de Filip Kirkorov mereu se simte o Zeita: „Вчера чествовали самых модных и красивых мужчин и открыли новый светский сезон.
В компании самого стильного @fkirkorov чувствуешь себя всегда Богиней!

EXCLUSIV. Rodica Cioranica, in premiera despre cum s-a cunoscut cu iubitul ei: "Ne-am pomenit in aceeasi iarna, in aceeasi zi, la aceeasi ora, in acelasi loc in care se manca bine si i-am spus “Buna seara”"

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie