18.02.2021
EXCLUSIV. Rodica Cioranica, in premiera despre cum s-a cunoscut cu iubitul ei: "Ne-am pomenit in aceeasi iarna, in aceeasi zi, la aceeasi ora, in acelasi loc in care se manca bine si i-am spus “Buna seara”"

Jurnalista, Rodica Cioranica, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, Igor Esanu. In exclusivitate, pentru perfecte.md,  aceasta ne-a marturisit unde a avut loc prima intalnire, care au fost calitatile care i-au atras unul la celalalt, dar si cum se vad peste 50 de ani. 

Mai cu seama ca este o femeie frumoasa, puternica, este si o femeie fericita, implinita. Rodica Cioranica si-a gasit sufletul-pereche pe care l-a asteptat dintotdeauna. 

Dupa ce l-a tinut ascuns de ochii publici, acum cateva luni, jurnalista a vorbit pentru prima data despre barbatul alaturi de care isi canta iubirea: "E banal sa zic ca fericirea iubeste linistea. Nu e deloc original. Dar ne simtim perfect cu noi si copiii nostri. Facem bors, placinte, pasta si creveti, ne vizitam parintii, mai iesim la un drink la prietenii apropiati, avem visuri comune si ne povestim fiecare minut din zi".

Daca tot e luna dragostei, va prezentam unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi care au dat cateva secrete din casa si au vorbit despre relatia care o traiesc impreuna:

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

"A fost o intamplare. Ne-am pomenit in aceeasi iarna, in aceeasi zi, la aceeasi ora in acelasi loc in care se manca bine si i-am spus “Buna seara”. A fost uimit ca il cunosc. Si ca nu sunt asa de fudula cum isi imagina. Dar asta am aflat mult mai tarziu".

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

"Cumsecadenia lui nemaiintalnita, modestia si caldura ascunsa sub o privire care nu tradeaza nicio emotie in fata unui strain".

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra? Povestiti.

"Escapadele scurte cu masina, in timpul carora uitam de griji. Am descoperit ca ne plac aceleasi masini, ca iubim in acelasi fel muntii si marea, ca, daca ne e foame, ne e pofta de acelasi lucru si ca daca e sa alegem o draperie in casa, vom face aceeasi alegere. Altfel, cele mai memorabile momente nu se povestesc in interviuri".

Cine dintre voi este mai romantic?

"Cred ca eu, meseria obliga totusi!"

Cum ati sarbatorit Ziua Indragostitilor in acest an?

"Un mic dejun cu mult zambet si caldura".

Cum va vedeti peste 50 de ani?

"Linistiti, impliniti si la fel de fericiti".

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

"Traditiile de familie, tinem ambii foarte mult la familiile noastre si incercam sa transmitem asta si copiilor nostri. Plus corectitudinea, onestitatea si cinele impreuna".

Va certati des? Cine cedeaza primul?

"Nu am decis sa fim impreuna ca sa ne certam".

Ce nu ati ierta niciodata?

"Niciodata nu se stie…"

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sotul/sotia?

"Igor face cadouri ori de cate ori poate si eu la fel. E frumos si placut sa poti surprinde, sa poti oferi. Apreciem ambii fiecare gest al celuilalt, poate pentru ca nu cerem niciodata nimic".

Cum petreceti timpul liber in doi?

"Pentru ca ne sunt limitate posibilitatile de a calatori, ne place sa evadam in satul copilariei lui, pe malul Nistrului. E loc si de gatit, si de scris, si de plimbat si admirat privelistile".

Cine gateste mai des?

"Cel mai des… Igor. O face din toate inima si cu multa pricepere".

Cine dintre voi este mai gelos?

"Igor zice ca abia acum a descoperit acest sentiment. Si uneori ne mai luam la intrecere la acest capitol, desi, daca e sa vorbim serios, nu avem niciun motiv sa fim gelosi. Doar ca sentimentelor le face bine jocul asta de-a gelozia".

Obisnuinte din rutina zilnica a iubitului/iubitei care va deranjeaza?

"Nu ne-am intalnit ca sa schimbam ceva unul la celalalt. Suntem absolut ok cu noi insine".

Rodica Cioranica a fost casatorita cu Sergiu Gavrilita, care s-a stins din viata la varsta de doar 45 de ani. Jurnalista are o fiica, pe nume Paula, in varsta de 18 ani.

Articole din aceeasi categorie