17.02.2021
Valeria Lungu - in depresie din cauza unui concurs televizat, in urma caruia a slabit pana la 32 de kilograme: „Acolo trebuia sa fii pupincurist.” Cati bani primea pentru o emisiune

Vloggerita Valeria Lungu a participat acum 2 ani la o emisiune televizata din Romania. Tanara a povestit despre cat de greu i-a fost si detalii din spatele camerelor, cunoscute doar de concurente.

Invitata la interviul #faraprotocol al lui Dorin Galben, Valeria Lungu a rascolit printre amintirile de acum 2 ani, perioada in care a fost concurenta la emisiune Bravo ai stil, de peste Prut.

La Bravo ai stil a fost lectia vietii mele. Am invatat foarte mult de acolo, pentru ca totul este suta la suta natural, doar ca amplificat la 360 de grade.” - spune vloggerita. 

Desi a avut ce invata de acolo, experienta nu a fost deloc una simpla, ba din contra: „Realizam ca ma folosesc sau se folosesc de slabiciunile mele... Toti. Vorbesc la modul general si de fapt pe asta si se bazeaza aceasta emisiune - sa atinga punctele tale slabe, pentru a forta pentru audienta. A fost o experienta faina. Cand am plecat de acolo, am zis ca nu ma mai intorc, pentru ca nu stiam cu ce se mananca si nu stiam de ce m-am dus, de fapt. Cand am iesit, am zis ca nu ma duc mai mult niciodata. Acum, in schimb, m-as duce, doar ca as avea o alta tactica, pentru ca am avut o experienta si stiu ce am de facut.

Valeria Lungu - criticata dur de urmaritori! „Nu ma asteptam sa ajungi in halul asta!”

Am fost naiva si n-am stiut cu ce se mananca o astfel de emisiune, iar la astfel de emisiune trebuie sa stii ce te asteapta si inainte sa-ti dea intrebarea, tu deja sa stii raspunsul.

Criticile constructive nu erau singurele prezente in acea perioada. Valeria spune ca in pofida faptul ca isi crea singura tinutele si depunea multa munca, jignirile o afectau cel mai mult. Tanara a trecut si prin depresii, in care a slabit pana la 32 de kilograme: „Foarte multe jigniri, mai ales pe online. A fost grav. M-am simtit ultimul om, ultima mizerie. A fost complicat, am intrat in depresie. Intram foarte des in depresie. Am slabit foarte mult.

Despre succesul pe care poti sa il dobandesti in televiziune, vloggerita are o parere subiectiva, spunand ca emisiunea respectiva se baza foarte mult pe audienta din scandaluri, desi ea a inteles asta mai tarziu: „Acolo trebuia sa fii pupincurist. De fapt, peste tot trebuie sa fii pupincurist.

Participarea concurentelor era rasplatita financiar, iar Valeria spune ca suma era de cateva sute de lei romanesti pentru o editie. Alte detalii picante activitatea Valeriei Lungu in emisiune, dar si din viata ei personala, vezi in interviu:

Fiica Victoriei Lungu, Valeria, traieste acum o frumoasa poveste de dragoste la Bucuresti, cu doctorul stomatolog Alexandru Meroiu. Aceasta are peste 50 de mii de abonati pe canalul sau de YouTube, unde posteaza vlogguri cu vedete din Romania si peste 250 de mii de urmaritori pe Instagram, pe care ii bucura cu fotografii frumoase si ii invata trucuri despre editare.

Valeria Lungu si fosta iubitului ei - conflict in direct? „A aflat acuma ca, de fapt, el are o alta relatie”

"Ajungeam cu paduchi la Chisinau, saraca mama". Valeria Lungu a povestit cum si-a petrecut copilaria la bunici: "Eram foarte nazbitioasa" - VIDEO

 

Sursa foto, video: Instagram, YouTube

Articole din aceeasi categorie