11.02.2021
Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Dupa postarea in care Olga Buzova le-a declarat fanilor ca si-ar dori sa interpreteze imnul Rusiei la un eveniment important, autoritatile au venit cu o replica prin care afirma ca artista nu face parte dintre cele mai talentatele personalitatile de la ei, pentru a avea aceasta onoare.

Recent, Olga Buzova a scris intr-o postare despre noua ei dorinta - sa cante imnul Rusiei la un eveniment semnificativ. „Poate fi orice, Campionatul Mondial, Jocurile Olimpice, Parada Victoriei”, a impartasit interpreta urmaritorlor de pe Instagram, mentionand ca a investit in acest vis tot ce este mai important, din ce se alcatuieste dragostea ei pentru tara. Din pacate, autoritatile oficiale nu au apreciat un astfel de impuls patriotic al vedetei. Duma de Stat a comentat dur dorinta Olgai, precizand ca ar trebui sa viseze la ceva mai real.

Raspunsul pentru Buzova a fost dat de presedintele Comitetului Cultural al Dumei de Stat, Elena Drapeko, care nu s-a retinut in exprimare:

Probabil, ca orice persoana normala, eu cred ca Olga Buzova pur si simplu nu este demna sa cante imnul rus la evenimentele de stat. Rusia este plina de artisti si cantareti de opera talentati, care ar putea interpreta imnul national cu demnitate. Buzovф nu poate fi clasificata ca talentata", a spus Elena Drapeko.

Olga Buzova, imbracata in rochie cu 50 de mii de cristale Swarovski la petrecerea dedicata zilei sale de nastere. Ce vedete i-au fost alaturi

Olga Buzova, in varsta de 35 de ani, este o cunoscuta prezentatoare TV din Rusia. Aceasta a intrat in industria muzicii, fiind critica de foarte multa lume, insa datorita muncii asidue, a reusit sa-si cucereasca publicul vast, care acum o sustine si o incurajeaza.

Olga Buzova - la un centru de reabilitare! Cum se simte artista dupa despartirea de Dava: „Este atat de mult stres in viata incat mi-e frica pentru mine”

Pe parcursul carierei, Buzova a scris cateva carti si si-a initiat propria afacere in domeniul vestimentatiei - Olga Buzova Design, dar si a deschis si un restaurant, pe care a fost nevoita sa-l inchida, din cauza situatiei financiare nefavorabile.

La doar 22 de ani, Dan Virlan este cel mai popular moldovean pe Instagram, cu peste 2 milioane de urmaritori si se mandreste cu colaborarea cu Olga Buzova: „ Imi este simpatica ca si om... lucreaza de zece ori mai mult decat mine, decat multi oameni”

Sursa: Super.ru

Articole din aceeasi categorie