17.02.2021
Loredana Groza s-a pozat goala in cada, iar fanii au reactionat imediat: „Cine o fi fericitul care iti face poze”

Aflata in vacanta, in Maldive, Loredana Groza nu inceteaza sa-si surprinda fanii cu poze incendiare de la plaja. Artista isi etaleaza corpul tonifiat in costume de baie extrem de decoltate, iar imaginile ei aduna sute de comentarii de apreciere pe Instagram. 

La 50 de ani, Loredana Groza are o silueta de invidiat si nu rateaza nicio ocazie de a-si etala corpul in costume de baie, atunci cand se afla in vacanta. De aceasta data insa fosta jurata de la „Vocea Romaniei” si-a surprins fanii cu o ipostaza si mai sexy. Cantareata s-a pozat goala in cada, fiind acoperita cu putina spuma, postand apoi imaginea pe Instagram. 

Sotul ei e unul dintre cei mai bogati jucatori din Premier League, ea "se vinde" pe 10 euro pe net! E stirea care face inconjurul lumii

Fanii artistei au reactionat imediat si i-au scris zeci de comentarii: „Cine o fi fericitul care iti face poze”, ”Si eu as face baie cu tine”, ”Esti superba ”, i-au scris admiratorii. 

Acum cateva zile, Loredana Groza le-a aratat fanilor de pe Instagram cum face ea yoga pe plaja, postand un filmulet in care sta in cap. Video-ul a adunat aproximativ 200.000 de vizualizari, zeci de mii de like-uri si sute de comentarii.

Valeria Lungu - in depresie din cauza unui concurs televizat, in urma caruia a slabit pana la 32 de kilograme: „Acolo trebuia sa fii pupincurist.” Cati bani primea pentru o emisiune

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie