18.09.2023
N-a mai suportat ca iubita lui sa plece intr-o vacanta cu fetele si a angajat un detectiv privat. Ce a descoperit i-a schimbat viata

Coplesit de ideea ca partenera lui are pe altcineva, un barbat a angajat un detectiv privat. Acesta a regretat, insa, decizia luata imediat.

Atunci cand iubita lui l-a anuntat ca o sa plece intr-o vacanta cu fetele, un barbat care a preferat sa nu-si dezvaluie identitatea a angajat un detectiv privat. Acesta a avut, insa, un sentiment ca nu este tocmai o idee inspirata.

Desi s-a simtit rusinat ca a apelat la o masura atat de extrema, suspiciunile sale au fost confirmate de acest detectiv. Intr-un mesaj postat pe Reddit, barbatul le-a cerut ajutorul utilizatorilor pentru ca nu stia cum ar trebui sa abordeze acest subiect.

„Eu si logodnica mea am fost impreuna timp de cinci ani. In fiecare an, ea merge intr-o vacanta cu fetele. Am fost mereu deranjat de aceste escapade. In loc sa o confrunt direct, insa, am facut ceva de care imi este rusine. Am angajat un detectiv privat care sa o urmareasca in vacanta. Acum cateva zile am primit rezultatele si regret ca i-am incalcat intimitatea, dar suspiciunile mele nu erau nefondate. Detectivul mi-a dovedit ca mi-a fost infidela, mi-a sfasiat inima. Acum sunt prins intr-un carusel de emotii. Pe de o parte regret ca nu am avut incredere in ea sa vorbesc despre asta, pe de alta parte e vorba de tradare. O iubesc, dar nu vad un viitor impreuna. Ar trebui sa-i spun totul sau sa o parasesc pur si simplu?”, a scris el pe Reddit.

Tinutele, la control! Vezi daca s-a tinut cont de dress code, dar si care a fost cea mai scumpa tinuta de la evenimentul organizat la aniversarea celor 24 ani de Pro TV - VIDEO

Ulterior, acesta a revenit si a marturisit ca a incercat sa abordeze aceasta situatie matur, astfel ca i-a oferit o sansa sa fie sincera. A intrebat-o daca are ceva sa-i marturiseasca ceva cu privire la vacanta in care a fost de curand.

Ce spune Alex Velea despre nunta cu Antonia dupa ce au amanat evenimentul: „Sa va pregatiti banii de dat”

„M-a intrebat cum de stiu. I-am spus adevarul, ca am angajat un detectiv privat. Nu am vrut sa o acuz fals. A fost foarte furioasa. Nu am vazut-o niciodata atat de furioasa! Ne-am despartit imediat”, a mai spus el.

Evident, povestea lui a adunat numeroase mesaje de incurajare: „Foarte bine, omule. Fii puternic!”, „Stiu ca doare, dar vei depasi aceasta perioada!”, „Si-a aratat adevarata fata, bine ca nu te-ai casatorit cu ea”.

Articole din aceeasi categorie