10.02.2023
Nanoplastia - cea mai noua procedura de curbare a genelor! Alfa in ce consta aceasta inovatie, dar si cat de benefica este - VIDEO

O privire patrunzatoare poate cuceri pe oricine. Daca iti doresti gene frumoase, dar fara a apela la extensii, atunci nanoplastia genelor, inovatia in domeniul frumusetii, este ceea ce iti trebuie. Care este deosebirea dintre nanoplastia si laminarea genelor, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Nanoplastia genelor este cea mai noua inventie a tehnicienilor din domeniul lash and brow. Cea mai noua procedura de curbare a genelor pentru ca mai exista una, laminarea genelor. Nanoplasia este in comparatie cu laminarea cea mai inofensiva procedura de curbare a genelor.”, a mentionat Cezara Pink, fondatoarea unui solon de frumusete.

Procedura se face in 4 etape. „In comparatie cu laminarea, aici sunt 4 etape. Aici este inca un surplus de ingrijire. Se recomanda pentru genutele care sunt traumate dupa o perioada indelungata de alungire a genelor, spre exemplu.”, a spus Cezara.

Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

Nanoplastia genelor este o procedura inofensiva, care ofera curbura si lifting firului de par, actionand ca tratament asupra genelor subtiri si deshidratate. „Nanoplasie este un tip de laminare care permite nu doar crearea unei curburi frumoase a genelor. Aceasta procedura le si hraneste. Nanoplastia este facuta pentru a nu arde genele. Procedura se potriveste oricui.”, a mentionat Anastasia, lash master.

Procedura ofera un strat de protectie si hidratare pentru o perioada indelungata de timp. „Efectul se pastreaza pana la 8 saptamani.”

Cine este noua iubita a lui Bill Gates? Sunt impreuna de un an si-au ajuns de nedespartit

Un alt avantaj al nanoplastiei este faptul ca nu necesita o ingrijire speciala. „Avem dreptul la contactul cu apa, nu este nevoie de 24 de ore ca la laminare. Avem voie la sauna sau spa.”, a povestit in cele din urma Cezara Pink, fondatoarea unui solon de frumusete din Chisinau.

Articole din aceeasi categorie