18.09.2023
Tinutele, la control! Vezi daca s-a tinut cont de dress code, dar si care a fost cea mai scumpa tinuta de la evenimentul organizat la aniversarea celor 24 ani de Pro TV - VIDEO

Culoarea albastra a fost vedeta serii! Invitatii nostri selecti si-au dat straduinta si au ales cele mai deosebite tinute pentru evenimentul mult asteptat, in care am marcat impreuna 24 de ani de ProTV. Daca s-a tinut cont de dress code, dar si care a fost cea mai scumpa tinuta din acea seara, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cocktail cu un accesoriu albastru a fost dress code-ul evenimentului, unul care i-a provocat pe invitati.

Mariana Mihaila a mentionat:„Cel mai simplu e o rochie, dar sa o acesorizezi e putin mai greu si apoi firea mea creativa asa mi-a venit idee de un bant, am gasit cercul acesta prin toate accesoriile si bijuteriile. Iar rochia o aveam, dar nu prea  a fost scoasa, mai interesanta este partea din spate pentru ca are spatele gol. Am cautat prin garderoba, am improvizat bantul, si voila”.

„Pentru ca imi sunteti tare dragi, am ales sa port culoarea Pro TV-ului, un albastru ca cerul. La cat de mult nu am mai fost la evenimente si uite chiar mi s-a facut dor”, a dezvaluit Katalina Rusu.

Irina Bivol a avut parte de o situatie mai neobisnuita, interpreta a marturisit: „Cu tinuta a fost o situatie tare ciudata si exprom, nu am stiut ca dress code-ul va fi in culoarea asta, dar tocmai a fost ultima mea achizitie si s-a potrivit”.

Interpreta Laura Vetty a dezvaluit: „Este o tinuta achizitionata de peste hotare”.

Graviduta fiind, Dianna Rotaru a  tinut cont de dresss code si a spus:  „Nu am iesit din M, mai am putin si intru in marimea L, dar pana atunci ma incap toate tinutele. Am tinut cont de dress code si am pus pe mine o combinatie de albastru cu alb, mi-am pus si cercei”.

Am ales aceasta rochita care a fost creata special pentru acest eveniment”, a mentionat Carolina Gorun.

Femeia de afaceri, Diana Ballerini nu a vrut sa exagereze cu tinuta, aceasta a dezvaluit: „Am albastru la pantofi, nu am fost foarte aenta, credeam ca toul este albastru si nu am vrut sa exagerez si am zis sa fie albastri doar pantofii. Dar eu respect de fiecare data dress code-urile voastre, am un costum alb clasic, o poseta”

 „Astazi am ales dress code cocktail si ceva de genul roz”, a spus Kamelia Melnic.

Constantin Morari  optat pentru:„O tinuta smoking fiindca sunt sigur ca reprezinta acest eveniment si este unul foarte important, o data in an se intampla si trebuie sa ma prezint asa cum trebuie, ceea ce ma descrie pe mine”.

Unele cupluri chiar si-au asortat tinutele.

Iuliana Maranciuc si Dumitru Mitu s-au asortat, prezentatoare Pro TV a dezvaluit: „Eram la munca si m-a intrebat Dumitru cum sa se imbrace si i-am spus sa se imbrace cum stie el pentru ca nici eu nu am ales inca ce o sa imbrac si am deci foarte rapid, nu ne-am asortat, nu ne-am inteles. M-am imbracat ca sa imi fie si comod, dar si sa nu inghet pentru ca serile sunt deja mai racoroase”.

Dumitru a adaugat: „Eu nu dau voie nimanui sa-mi calce camasile. Iuliana trebuie sa-si faca viza de resedinta  la Pro TV, la cat timp e la munca”.

Tinutele prezentatorilor pro tv au fost admirate atunci cand acestia au urcat pe scena, dar si cand au taiat impreuna tortul aniversar.  

Valeria CAPRA, PREZENTATOARE PRO TV: „Am ales o rochie albastra, am respectat dress code-ul si niste sandale”.

Iulia DELIU, PREZENTATOARE GUSTURILE SE DISCUTA: „Aveam tinuta, insa nu am imbracat-o niciodata si misa parut potrvita pentru evenimentul de astazi, unul destul de important pentru noi. Este o rochie clasica, sexy si cumintica, in acelasi timp am zis sa tin cont de dress code si am zis sa iau un accesoriu albastru, acest colier”.

Anatolie MELNIC, PREZENTATOR GUSTURILE SE DISCUTA „Eu de obicei imbrac hainele de la fratele meu mai mic”.

Iar alte vedete au marturisit ca dress code-ul le-a cam dat batai de cap.

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE ISANATATE: „Eu am ochi albastri si ochii mei sunt un accesoriu albastru pe care il port mereu, eu sunt mereu asortata cu Pro TV-ul”.

Olga VERBITCHI, INTERPRETA:  „Acestea au fost lucrurile albastre din garderoba mea, nu am vrut sa port rochii sau ceva de genul acesta pentru ca nu prea este stilul meu si m-am gandit ca o pereche de pantaloni o sa fie bine”.

Invitatii ne-au dezvaluit care este cea mai scumpa piesa vestimentara din tinuta aleasa, iar cei mai curajosi ne-au lasat sa vedem ce au in genti.

Articole din aceeasi categorie