Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic.

Diana Stoica este o interpreta de la noi. Aceasta s-a facut cunoscuta in 2018 dupa ce a lansat melodia „Muzica rasuna”. La inceputul anului trecut s-a logodit cu iubitul ei Dan ,iar in toamna anului 2022 au jucat o nunta mare si vesela.

Nu se lasa usor cuceriti! Vezi TOP cei mai atragatori burlaci moldoveni sub 30 de ani - FOTO

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Ne-am cunoscut cam cu doi ani inainte de a initia o relatie. Am mers in vacanta la o prietena de a mea, in satul ei natal, unul pitoresc asezat pe malul Nistrului. Evident ca niste fete de treaba am iesit la o plimbare in natura si faceam poze. El trecea pe acolo si a vazut ma rog ,,o fata noua in sat”. De ce sa nu se apropie?! Asa a venit si a facut cunostinta cu mine. Initial nu ne-am placut unul pe altul, eu as zice chiar deloc. Ca mai apoi peste 2 ani nu stiu de unde sa ma revada pe retelele sociale, sa-mi gaseasca numarul de telefon si sa ma sune. Asa a inceput o conversatie in urma careia am decis sa ne vedem intr-un parc cu mai multi prieteni. Si din acea seara a pornit totul mai in gluma mai in serios, am inceput o relatie. Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost una meritata si construita in timp.”

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

„Simplitatea, atitudinea, sinceritatea.”

Igor Cuciuc isi canta dragostea pentru parinti! Interpretul a lansat videoclipul piesei „Multumesc mama si tata” - VIDEO

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra?

„In 6 ani de relatie avem atat de multe momente memorabile ca as scrie o carte. Dar unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data. Eu tin minte ca intram in pamant de rusine pe cand el era super calm si mandru. Pe atunci eram inca rebela si nu atat de indrazneata.”

Cine dintre voi este mai romantic?

„Recunoastem ca ambii nu suntem cei mai romantici oameni dar dintre noi doi, eu sunt mai romantica - el mai hazliu. Asa si ne completam.”

Ai o programare la manichiura? Top cinci idei care te vor scoate in evidenta in luna dragostei - FOTO

Cum a avut loc cererea in casatorie?

„Cererea in casatorie a avut loc chiar pe neasteptate, a fost un plan bine pregatit de el si un cerc restrans de prieteni, printre care se aflau si nasii nostri. Trebuia doar sa iesim impreuna in oras la un restaurant. Noi mai obisnuiam sa facem asta. Si acolo s-a intamplat magia. Asta si mi-a placut: a fost totul pe neasteptate intr-un cerc restrans de oameni si cu putin public. Un moment mai intim, simplu, sincer si frumos.”

Cum o sa marcati Ziua Indragostitilor in acest an?

„Ziua indragostitilor inca n-am organizat-o, vedem, ori acasa in doi cu ceva gustos, o cupa de sampanie si un film, ori vom iesi in oras. De obicei suntem foarte spontani si pe loc putem organiza momente de vis.”

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

Cum va vedeti peste 50 de ani?

„Peste 50 de ani ne vedem cu o casa frumoasa, calduroasa inconjurati de nepotei si oameni dragi.”

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

„Noi avem un mare noroc cu parintii. Ambele parti sunt impreuna de peste 25 ani. Au relatii trainice frumoase, pline de respect si multa iubire. Familia noastra chiar e frumoasa si datorita parintilor. Le multumim si ne mandrim cu ei!”

Va certati des? Cine cedeaza primul?

„Ne certam ca si fiecare cuplu, trebuie ceva diversitate. Dar niciodata nu stam suparati. Foarte repede ne revenim si radem dupa fiecare cearta. Fiecare isi cunoaste locul si timpul cand trebuie sa cedeze. Respectiv ambii o facem cand simtim nevoia. De obicei eu sunt focul si el apa. Cred ca aici ati inteles ideea.”

Ce nu ati ierta niciodata?

„Niciodata nu ne-am gandit probabil la asta, de iertat poate am ierta aproape totul unul altuia, de uitat e mai greu. Eu niciodata nu as putea trece peste o violenta fizica si verbala iar el peste calcarea demnitatii de barbat in picioare.”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot/sotie?

„Pentru mine cel mai frumos cadou primit de la EL a fost probabil inelul de logodna. Noi de fapt din start am crescut impreuna, ne-am dezvoltat impreuna, am trecut prin multe impreuna si au fost momente ca nu ne permiteam sa ne facem unul altuia cadouri luxoase. Astea vin in timp, dar pe parcurs ne-am si inteles sa nu exageram cu cadourile si sa nu ne obisnuim pana cand cu cadouri scumpe. Important e sa ne iubim si sa fim alaturi si fara de acele cadouri. Relatia adevarata, consideram noi, anume asa se construieste.”

Valeria Lungu - vacanta de vis pe Insula Bali! Imaginile pe care le-a publicat bloggerita iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

Cum petreceti timpul liber in doi?

„De obicei urmarim filme, iesim in oras in doi, ne amuzam impreuna, plimbari etc. Ceva obisnuit cred!”

Cine gateste mai des?

„Eu, eu gatesc cel mai des. El asa mai rar dar foarte gustos.”

Cine dintre voi este mai gelos?

„Dintre noi doi, eu sunt mai geloasa decat el. Asa imi e firea probabil. Sunt egoista la oamenii dragi, nu-i pot imparti cu altii. Dar scene de gelozie sincera sa fiu nu le avem, motive nu-s.”

Obisnuinte din rutina zilnica a iubitului/iubitei care va deranjeaza?

„Nu prea avem ceva unul la altul in rutina zilnica care sa ne deranjeze. Suntem Ok cu rutina atat a mea cat si a lui. Unele momente care ar putea sa ne deranjeze: el joaca jocuri online, iar eu urmaresc seriale asiatice.”

Ati fost vreodata in situatia de a pune capat relatiei sau de a divorta?

„Da, am fost in astfel de situatii inca inainte de casatorie. Probabil mai mult din cauza nervilor, rutinei etc. Probleme serioase n-am avut de fapt niciodata.”

„Sunt ani in care am inteles ca dragostea nu are varsta...”. Maria Ciorici si iubitul ei au implinit 2 ani de relatie! Vezi poezia emotionanta pe care i-a dedicat-o interpreta acestuia

 Cum faceti fata provocarilor de cuplu care apar?

„Incercam sa discutam totul si sa le rezolvam cap coada pe fiecare in parte. Asa si crestem impreuna.”

 Ce calitati apreciati cel mai mult la jumatatea voastra?

„Sinceritatea, simplitatea, rabdarea.”

Cum va dezmierdati unul pe celalalt?

„Noi nu iubim sa ne dezmierdam prin diferite animalute, pasarele etc. Singurele dezmierdari ale noastre: el imi zice ,,Dianutu meu” sau ,,Iubita” iar eu lui ,,Danutu” sau ,,Iubitu”.”

Autor: Serafima Moraru

Articole din aceeasi categorie