22.05.2023
Modelul cu “monospranceana”, imposibil de ignorat la premiera filmului lui DiCaprio. Tanara fascineaza cu look-ul ei - FOTO

Printre divele din showbizul international, precum Salma Hayek sau Irina Shayk, si-a facut simtita prezenta la premiera filmului “Killers Of The Flower Moon” si Sophia Hadjipanteli. 

In varsta de 25 de ani, Sophia Hadjipanteli este cunoscuta in mediul online datorita sprancenelor sale neobisnuite. Tanara de origine cipriota refuza sa se penseze si se afiseaza in public cu o monospranceana de toata frumusetea 

Cum era de asteptat, Sophia a starnit curiozitatea fotografilor de la eveniment, care i-au surprins mai mult chipul in imagini decat rochia.

Cat de mult s-a schimbat! Culturista Leo Ciobu a repetat aceeasi fotografie la 6 ani distanta: „O diferenta colosala de forma, kilograme” - FOTO

Urmarita de peste 500.000 de oameni pe Instagram, Sophia a fost imposibil de ignorat la Cannes. Monospranceana sa le-a facut concurenta divelor de la Hollywood.

De profesie model, Sophia este perfect constienta de faptul ca sprancenele sale groase, unite si foarte proeminente nu ii incanta pe multi, iar modul in care arata este adesea motiv de glume si rautati. Cu toate acestea, tanara si-a propus sa profite de valul de celebritate si sa transmita un mesaj puternic. 

"Eu cred ca fata mea arata mult mai bine asa. Altii nu sunt de acord, dar acest lucru  nu este perfect ok", spunea mai demult Sophia.

Dan Ionita - detalii nestiute despre divort! „Eu ziceam ca am doua variante ori fug, ori ma insor” - VIDEO

"Am o singura spranceana pentru ca asa am ales. Sunt cine sunt pentru ca asa vreau sa fiu", a mai adaugat ea. 

Si-a sarbatorit ziua de nastere departe de casa! Vezi unde se afla Corina Tepes: „Intr-un loc de poveste” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie