22.05.2023
Si-a sarbatorit ziua de nastere departe de casa! Vezi unde se afla Corina Tepes: „Intr-un loc de poveste” - VIDEO

Ieri, 22 mai 2023, indragita interpreta Corina Tepes a implinit frumoasa varsta de 41 de ani.

In acest an, Corina si-a intampinat ziua de nastere in Romania, la munca. „La multi ani. Iata unde o gaseste ziua de nastere pe Corina. Dimineata am venit aici in Muntii Vrancei.”, a mentionat Costi Burlacu intr-un video pe care l-a incarcat pe social media.

In acelasi filmulet, Tapes a mentionat ca locul in care se afla este unul de-a dreptul magic, datorit privelistii.

„Da, intr-un loc de poveste. Intr-un loc magnific. Ne-am trezit aici la aproape 6 dimineata. Ne-am culcat de fapt. Ne-am culcat dupa un drum lung. E un loc magnific. Am o zi de nastere intr-un loc de poveste. Mergem iarasi la munca.”, a spus Corina.

Mai multi fani, dar si colegi de breasla au profitat de ocazie ieri si au felicitat-o pe interpreta asa cum stiu mai bine. Printre ei s-au numarat Lenuta Gheorghita si Tatiana Heghea.

Anisoara Loghin si-a botezat fiica! Vezi primele imagini de la eveniment: „Zi plina de emotii pentru noi” - FOTO

„Multumesc tuturor pentru mesajele si gandurile voastre! Deocamdata sunt la munca, intr-un loc de poveste in inima muntilor! Zilele urmatoare promit sa raspund tuturor celor care ati avut azi timp sa-mi scrieti!”, a scris Corina Tepes intr-o postare publicata pe Instagram.

Corina Tepes si Costi Burlacu sunt interpreti din Republica Moldova. Acestia au impreuna doua fetite, Smaranda si Ioana.

Iuliana Beregoi si-a transformat automobilul si e unic in Europa! Vezi cum arata jucaria ei pe patru roti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie