22.05.2023
Dan Ionita - detalii nestiute despre divort! „Eu ziceam ca am doua variante ori fug, ori ma insor” - VIDEO

Recent, Dan Ionita, a fost invitat la un podcast, unde a dat mai multe detalii despre cauza divortului, baiatul sau Artur dar si in ce relatie este acum cu fosta sotie.

Dan Ionita, in urma cu 10 ani sa casatorit, la 23 de ani a facut nunta, iar la 25 a venit pe lume Artur, baiatul acestuia. 

Iuliana Beregoi si-a transformat automobilul si e unic in Europa! Vezi cum arata jucaria ei pe patru roti - VIDEO

Fiind intrebat in timpul podcastului ce nu a fost sa fie in aceasta casnicie, Dan a marturisit:„Uite, eu niciodata pana acum de cand sunt pe retelele de socializare, de 5 ani de zile, niciodata nu am vorbit despre subiectul acesta. Intotdeauna eu am ocolit aceasta intrebare din motivul ca eu am fot vinovat. Ceea ce as putea sa-ti spun este ca eu in viata nu regret nimic din trecut, asa sunt eu incapatanat.Pe mine cand ma intreaba cineva de ce am divortat, eu spun ca posibil prea devreme m-am casatorit.”

„Ceea ce tine de baietelul meu, din momentul cand ne-am separat pana in ziua de azi eu sunt implicat la maxim ca tata. Noi am fost vecini, eu am divortat, dar eram vecini ca sa fiu mai aproape de baiat. Pana in ziua de azi noi avem responsabilitati 50 la 50, ea il duce la scoala, eu il iau, contractul il achitam impreuna.”,a marturisit Dan Ionita, despre relatia cu fiul sau.

Dan Ionita a povestit si despre cum s-a cunoscut cu fosta lui sotie si unde a inceput totul.„Eram primul an la universitate si ne-am vazut pe scari la ASEM si am inceput sa iesim, dar eu la inceput nu ma gandeam la ceva serios. Cu timpul a inceput sa mearga spre ceva mai serios, dar initiativa mai mult venea din partea ei.”

Aceasta a mai marturisit ca fosta sotie la surprins spunandu-i ca daca nu o cere in casatorie, o sa faca ea acest lucru.„Cand deja trecuse cativa ani, ea mi-a zis ca vrea sa se marite si mi-a zis ca ea a vazut intr-un film american ca fata cere barbatul. Ea a mai zis ca daca tu nu ma ceri anul acesta, eu o sa chem la un restaurant prietenii nostri si eu o sa te cer in casatorie, eu nestiind ce sa fac in situatia asta, intrebam de cei mai mari zicand ca am doua variante ori sa fug, ori sa ma insor. Si majoritatea mi-au zis ca pot sa ma insor ca daca sa imi caut alta sunt cam toate la fel  si m-am decis sa o cer in casatorie si m-am insurat.”

Gabriel Nebunu nu uita sa faca fapte bune! „Un doctor nu poate sa-si manifeste talentul daca nu are cu ce lucra sau unde lucra” - VIDEO

„A fost interesant, a fost o relatie foarte frumoasa, cu dansa am inceput prima afacere, magazin de jucarii pentru copii care am inceput de la zero noi doi si dupa divort a ramas totul al ei. Artur, a fost un copil planificat, nu am patit ceva si ne-am casatorit, a aparut din dragoste si pana in ziua de azi este iubit. Iar dupa ce s-a nascut Artur, la jumatate de an noi ne-am separat. Se spune ca in multe relatii dupa aparitia unui copil, relatia se schimba mult.”,acesta a concluzionat ca intre cei doi soti a fost dragoste si ca copilul a fost unul dorit, insa ca in cazul multor cupluri relatia sa racit cand a aparut pe lume copilul.

Iaht, cadouri de lux si sampanie! Prietenele Michaelei Berdaga i-au organizat o petrecere de vis inainte de nunta! Vezi imagini de la eveniment - FOTO/VIDEO

Dan Ionita detine magazine de haine. Acesta a fost casatorit, insa a divortat. Din acea relatie el are un fiu de 7 ani, pe nume Artur, cu mama caruia se intelege foarte bine, dupa cum afirma omul de afaceri.

Articole din aceeasi categorie