22.05.2023
Cat de mult s-a schimbat! Culturista Leo Ciobu a repetat aceeasi fotografie la 6 ani distanta: „O diferenta colosala de forma, kilograme” - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Leo Ciobu a publicat un colaj care a atras atentia urmaritorilor din mediul online.

In prima fotografie o putem vedea pe Ciobu la inceputul carierei sale sportive. Pe atunci si anume in 2016, Ciobu avea 54 de kilograme si o silueta tonifiata.

Ce-a de-a doua fotografie a fost facuta acum un an, in 2022. Avand 64 de kilograme si o masa musculara bine atrenata, cuturista considera ca si-a atins scopul propus in ceea ce priveste forma sa fizica.

„Ma tii minte? O diferenta colosala de forma, kilograme (2016 - 54 kilograme -2022 - 64 kilograme). Una este in comun si anume visul care l-am trait acolo undeva in sine si nu m-am lasat de el. Aici vedeti doar rezultatul final insa in culise se ascunde mult timp, caracter, dedicatie, perseverenta, RABDAREEE, succes si nu prea, coborare dar si ridicari desigur!”, a mentionat ea pe retelele de socializare.

Gabriel Nebunu nu uita sa faca fapte bune! „Un doctor nu poate sa-si manifeste talentul daca nu are cu ce lucra sau unde lucra” - VIDEO

De asemenea, Leo a adaugat: „Prieteni, nu va lasati dusi de gandurile cuiva, de ideile cuiva. Fii tu insuti, traieste-ti propria viata, nu da la nimeni voie sa-ti dirijeze calea! Cu tot respectul - Leo”.

Leo Ciobu este o culturista populara de la noi din tara. Aceasta a participat la un concurs de bodybuilding si a obtinut locul doi.

Anisoara Loghin si-a botezat fiica! Vezi primele imagini de la eveniment: „Zi plina de emotii pentru noi” - FOTO

Si-a sarbatorit ziua de nastere departe de casa! Vezi unde se afla Corina Tepes: „Intr-un loc de poveste” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie