08.06.2022
Maia Morgenstern a revenit la Chisinau! De aceasta data actrita i-a felicitat pe cei mai buni elevi din tara: „Este ceva incorect ca blondele nu sunt capabile sa obtina rezultate frumoase” - VIDEO

La Chisinau s-au adunat cei mai buni elevi din toata tara. Saptezeci si opt de olimpici la limba si literatura romana, dar si la istoria romanilor au fost premiati in cadrul unui eveniment. Sa-i felicite a venit si celebra actrita romana Maia Morgenstern care le-a oferit un moment artistic. Vezi cum a avut loc evenimentul intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Saptezeci si opt de elevi de liceu din intreaga tara au fost astazi premiati pentru performante obtinute la olimpiadele de Limba si Literatura Romana si Istoria Romanilor. Pe langa premii, olimpicii au avut parte de un moment artistic sustinut de celebra actrita Maia Morgenstern. „Am inteles ca e nevoie de prezenta mea, a noastra aici. N-as fi ratat acest moment pentru nimic in lume pentru ca este o sarbatoare a tinerilor, a adolescentilor. Sunt alaturi de acesti elevi care au decis sa studieze. Poate au lasat deoparte tentatiile si au decis sa studieze limba roamana si instoria.”, a mentionat actrita Maia Morgenstern.

La Chisinau, actrita se simte mereu ca acasa. „Este absolut firesc. A fost o mare bucurie pentru mine si va multumesc.”, a adaugat Maia.

Top-ul cuplurilor adorate de public, care s-au despartit in cel mai neasteptat moment! Afla care a fost motivul separarii celebritatilor - FOTO

Eleva in clasa a 12-a, Anisia a luat locul 1 la Olimpiada de Limba si Literatura Romana. Ea a demonstrat ca o fata frumoasa poate fi si inteligenta. „Este ceva incorect ca blondele nu sunt capabile sa obtina rezultate frumoase. Cu munca, dorinta si datorita aspiratiilor si efortului putem combina atat frumusetea cat si succesul pe plan personal si profesional. Vreau sa devin si eu medic, la fel ca si parintii mei, dar pasiunea pentru limba romana va ramane mereu in sufletul meu.”, a povestit eleva Anisia Spinu.

Mama ucraineanca, tatal din Tunisia, iar Ibrahim e olimpic la Istoria Romanilor si cea Universala. Chiar daca este pasionat de istorie, in viitor tanarul si-a prous sa studieze la Universitatea de Medicina. „Eu privesc diferite filme istorice, documentare si asa aflu informatii noi. Vreau sa fiu medic chirurg.”, a spus Ibrahim.

O editie speciala a avut loc in aceasta duminica la Gusturile se Discuta! Afla ce surpriza a pregatit Anatolie Melnic pentru telespectatori - VIDEO

Catalina studiaza in clasa a 10-a la liceul din satul Vorniceni. Chiar daca invata la sat, acest lucru nu a impiedicat-o sa ocupe locul intai la doua categorii, Limba si Literatura Romana si Istoria Romanilor.

Succesele unui elev depind de el, dar si de profesor. Misiunea cea mai importanta a dascalului este sa gaseasca cheita spre inima elevilor, astfel incat sa le trezeasca interesul fata de cunostinte. „Profesorii trebuie sa gaseasca talentul.”, a mentionat profesorul de istorie Victor Timofti.

„Pot deja sa nu mai plec”! Maxim Galkin a facut declaratii neasteptate la un concert din Israel - VIDEO

Articole din aceeasi categorie