08.06.2022
Top-ul cuplurilor adorate de public, care s-au despartit in cel mai neasteptat moment! Afla care a fost motivul separarii celebritatilor - FOTO

Mai multe cupluri de vedete au pus punct relatiei, fie mai lungi sau mai scurte. Iata o lista cu cele mai neasteptate si cunoscute despartiri din showbiz.

Shakira & Pique

Shakira si Pique au uimit saptamana trecuta intreaga lume atunci cand au anuntat ca dupa 12 ani de relatie au ales sa puna punct lagaturii lor. Cei doi au confirmat oficial despartirea sambata, printr-un comunicat comun transmis de avocati. Potrivit presei din Spania, motivul separarii ar fi infidelitatea jucatorului Barcelonei. Ambii au avut, pe de alta parte, probleme cu Fiscul.

Gerard Pique Reveals the Lame Chat-Up Line Which Helped Him Win Shakira's  Heart | german_site

Shawn Mendes & Camila Cabello

Camila Cabello si Shawn Mendes au format unul dintre cele mai indragite cupluri din industria muzicala. Vestea ca cei doi s-au desparit i-au luat prin surpindere pe fanii acestora.

In urma separarii celor doi, Camilla a decis sa vanda casa in care ea si Shawn au petrecut mult timp impreuna. Acesta este situata intr-una dintre zonele prestigioase din Los Angeles si a costat 4,3 milioane de dolari.

Mereu hazlii si nastrusnici! Sotul Cleopatrei Stratan a publicat un video amuzant pe pagina lui de Instagram. Vezi cum va arata cuplul dupa 50 de ani de casatorie - VIDEO

Emma Stone & Andrew Garfield 

Stone si Garfield au aparut ultima data impreuna in ianuarie 2015, iar de atunci actrita a aparut doar pe covorul rosu. Se zvonea ca Garfield nu-si insotea iubita din cauza filmarilor cu Martin Scorsese care aveau loc in Taiwan. Cu toate acestea, se stie acum ca la acel moment relatia dintre stele s-a deteriorat.

Emma Stone and Andrew Garfield 'growing close once again'

Liam Hemsworth & Miley Cyrus

Cantareata Miley Cyrus si actorul Liam Hemsworth s-au despartit oficial, dupa un an de casnicie.

„Am avut parte de o despartire foarte publica, dupa 10 ani de relatie ”, a spus Cyrus, in cadrul podcastului Barstool Sports - Call Her Daddy, unde si-a promovat noul single. „E precum o moarte atunci cand pierzi o dragoste atata de adanca. S-a simtit ca o moarte. Sincer, cateodata, moartea pare mai usoara, pentru ca in cazul unei despartiri stii ca persoana respectiva e pe Pamant”.

Miley Cyrus Jokes Liam Hemsworth Marriage Was a 'F--king Disaster'

Justin Bieber & Selena Gomez

Selena Gomez in varsta de 27 de ani a marturisit ca a fost victima unui abuz emotional in relatia cu Justin Bieber, de 25 de ani, pe care a descris-o drept „toxica“.

Selena si Justin au avut o relatie ce a durat  sapte ani din 2011 pana in 2018 si erau considerati unul dintre cele mai fruoase cupluri din showbiz. Insa, lucrurile pare ca n-au stat prea bine intotdeuana.

Selena Gomez Releases Herself—And the Rest of Us—From Justin Bieber Drama  in a New Interview | Vanity Fair

„Pot deja sa nu mai plec”! Maxim Galkin a facut declaratii neasteptate la un concert din Israel - VIDEO

Angelian Jolie & Brad Pitt

Globe sustine ca Jolie a dezvaluit de ce l-a parasit pe Pitt - ar fi vorba de mai mult decat doar bautura. Dupa sursele The Globe, actorul ar fi baut prea mult si prea des: „Cateodata bea pana in punctul in care nu isi mai putea controla furia. Putea sa fie violent cu familia sa. Consumul de alcool si abuzul verbal au starnit ingrijorare, iar comportamentul sau nu a dus la nimic bun", a declarat o sursa care a vazut documentele de divort depuse de Jolie.

Brad Pitt says Angelina Jolie 'sought to inflict harm' with vineyard sale -  BBC News
Articole din aceeasi categorie