07.06.2022
„Pot deja sa nu mai plec”! Maxim Galkin a facut declaratii neasteptate la un concert din Israel - VIDEO

In Rusia cunoscutul umorist Maxim Galkin este urmarit penal pentru ca sprijina Ucraina si condamna actiunile Kremlinului.

Umoristul si prezentatorul TV rus si-a inceput marele turneu in Istrael si deja distribuie filmulete pe Instagram de la primele spectacole. De asemenea, Maxim publica si momentele in care vorbeste cu publicul.

„Copilul meu creste prea repede”! Cardi B a publicat in mediul online o fotografii emotionante cu fiul ei - FOTO

Galkin a postat totodata imagini de la un concert din orasul Beer Seva. Cand s-a incheiat spectacolul prezentatorul a mentionat:

„Va sunt foarte recunoscator, dragii mei telespectatori. Va multumesc pentru loialitate. Fericire voua, sanatate, liniste si pace de asemenea! Ma voi reintoarce, dar de fapt pot deja nici sa nu mai plec. Multumesc.”

Daca Maxim se va reintoarce in Rusia nu se cunoaste inca. El a fost deja amenintat cu urmarire penala pentru ca s-a opus deschis asa-numitei „operatiuni speciale” din Ucraina si a discreditat Fortele Armate ale tarii.

La randul sau, sotia sa Alla Pugacheva a povestit ca va veni acasa pana la 1 septembrie pentru ca fiul si fica sa sa poate incepe un nou an scolar.

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Maxim Galkin urmeaza sa transfere o parte din banii colectati la concerte ucrainenilor afectati de razboi. El i-a incurajat si pe fanii sai sa faca acelasi lucru.

Articole din aceeasi categorie