08.06.2022
Tineri, talentati Afla ce surpriza a pregatit Anatolie Melnic pentru telespectatori - VIDEO

In bucataria Gusturile se Discuta a fost muzica, dans si voie buna, iar invitatii din aceasta editie au fost Vlada Botan si Denis Midone. Ce au gatit interpretii afla din reportaj.

In saptamana copiilor, la bucataria „Gusturile se Discuta”, au gatit doi tineri talentati, Vlada Botan si Denis Midone.

Mereu hazlii si nastrusnici! Sotul Cleopatrei Stratan a publicat un video amuzant pe pagina lui de Instagram. Vezi cum va arata cuplul dupa 50 de ani de casatorie - VIDEO

Invitatii s-au pus repede pe treaba. Cel mai priceput la curatat creveti s-a dovedit a fi Denis Midone.

Anatolie Melnic a pregatit si cateva intrebari pentru tineri. „Un avion cu 100 de caramizi zbura si intr-un moment dat a cazut o caramida. Cate caramizi au ramas?”, a intrebat prezentatorul, iar Vlada a oferit si raspunsul care era evident: „99 de caramizi.”

„Pot deja sa nu mai plec”! Maxim Galkin a facut declaratii neasteptate la un concert din Israel - VIDEO

Pastele cu creveti gatite de invitati au fost pe gustul chefului Petru Chicu. Totusi, acesta a avut o remarca. „Intr-adevar arata spectaculos pastele. La gust nu pot sa spun ca sunt rele, dar am o remarca. Crevetii ar fi bine sa mai fie curatiti si de intestine.”, a mentionat chef-ul Petru Chicu.

Iar la finalul emisiunii, Anatolie Melnic a venit cu o surpriza pentru invitati, dar si pentru toti copiii. Fiica sa a venit in platoul emisiunii unde a cantat o piesa speciala.

Articole din aceeasi categorie