25.08.2023
La multi ani, Ilie Maxian! Ce mesaj emotionant a publicat sotia acestuia, Tatiana in mediul online: „TU ESTI SPRIJINUL, EU SUNT PODUL!” - VIDEO

Astazi, data de 25 august, interpretul Ilie Maxian, a implinit 40 de ani. Tatiana a publicat o serie de imagini induiosatoare alaturi de un mesaj.

Cei doi se afla intr-o vacanta in Grecia, iar de acolo posteaza imagini pline de dragoste. Tatiana Maxian a venit cu un mesaj de felicitare pentru sotul sau, chiar la mijlocul noptii.

Diana Brescan a fost eliminata de la „Bravo, ai stil”! Cu ce tinuta a iesit moldoveanca din competitie: „Am avut curaj” - FOTO/VIDEO

„TU ESTI SPRIJINUL, EU SUNT PODUL! La multi ani iubitul meu @iliemaxian mereu voi fi cu tine, iti voi da toata dragostea si armonia care atit de mult ti-a lipsit, iti voi pazi norocul, te voi saruta si imbratisa cum o fac si astazi, langa umarul tau”, a scris Tatiana.

„Ziua ta de nastere este si sarbatoarea mea. Fii mereu vesel si sanatos, scumpule! Lasa dorintele sa devina realitate, am trecut impreuna prin foc si apa, o viata nu-mi ajunge sa-ti multumesc pentru tot ceea cea ai facut pentru mine si familia noastra. Starea mea de bine este datorita tie, cu tine mereu ma simt iubita si ocrotita”, a mai adaugat aceasta.

Tatiana a dezvaluit ca sentimentele celor doi sunt la fel de puternice ca la inceput si se citesc din priviri: „Chiar si in ciuda anilor, sentimentele noastre devin tot mai puternice, adoooor cum ma privesti. Sunt mandra ca traim impreuna aceeasi soarta! Iar tu esti sotul meu. Acum putem cu certitudine declara ca ne-am gasit fericirea suprema. Suntem o singura familie! Unde esti tu, acolo sunt si eu! Felicitari! Sunt foarte fericita cu tine”!

Postarea a strans aproape 1700 de aprecieri si mai multe mesaje cu urari de bine in sectiunea comentarii.

Paparazzii i-au surprins, in sfarsit, tatuajul misterios al Angelinei Jolie. Actrita nu-l mai ascunde - FOTO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Grecia - cea mai apreciata destinatie turistica din aceasta vara! TOP 10 vedete de la noi din tara care au ales sa-si petreaca vacanta acolo

Articole din aceeasi categorie