14.10.2022
Noi detalii despre tensiunile dintre printii Harry si William. Cum vrea Kate Middleton sa-i „apropie”

Despre relatia tensionata pe care printul William o are cu fratele lui, printul Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, insa acum ies la iveala noi detalii. Mai exact, sotia printului de Wales, Kate Middleton este pregatita sa lase neintelegerile deoparte.

Potrivit unor surse citate de Us Weekly, printesa de Wales, in varsta de 40 de ani, spera sa-si imbunatateasca relatia cu printul Harry si cu Meghan Markle in timpul vizitei lor in Statele Unite ale Americii.

„Odata ce planurile lui Kate si ale lui William de a merge in Boston, SUA, vor fi batute in cuie, aceasta planuieste sa programeze un brunch cu Meghan, in incercarea de a-i reuni pe frati.”, a dezvaluit sursa respectiva pentru Us Weekly, precizand ca Middleton considera ca aceasta ar fi fost dorinta nu doar a printesei Diana, ci si a regretatei regina Elisabeta.

Horoscop 15 octombrie 2022. Zodia care isi gaseste marea dragoste pana la sfarsitul anului

La inceputul lunii decembrie, printul William si Kate Middleton ar trebui sa mearga la decernarea premiilor Earthshot, care are loc in Boston. Ar fi prima lor vizita in Statele Unite ale Americii din 2014.

Kate Middleton, stresata de situatia cu Meghan si Harry

De cand printul Harry si sotia sa au plecat din Marea Britanie si au ales o viata diferita in SUA, situatia in Regat a devenit mai tensionata, iar relatia rece dintre Harry si fratele sau, printul William, se rasfrange si asupra celor din jur. Partea buna a acestei situatii este ca William si Kate au devenit si mai apropiati.

Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

„Kate a fost foarte, foarte suparata. Tot ce se intampla cu Harry si Meghan a fost foarte stresant, insa i-a adus pe ea si William mai aproape unul de celalalt. A fost trista pentru ca l-a vazut pe William atat de suparat. Sa-si vada sotul asa distras a fost greu", a declarat un prieten de-al ducesei de Cambridge pentru People, acum un an.

Articole din aceeasi categorie