14.10.2022
Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

Acum 4 ani, pe data de 14 octombrie, Katalina Rusu si-a oficializat relatia cu sotul sau, Andrei Croitoru.

Cu prilejul acestui eveniment important pentru Katalina, aceasta a publicat o postare pe pagina sa de Instagram in care a scris: „La Multi ani noua @croandre! Sunt 4 ani de casnicie, in care cred eu ca am reusit multe, cu bune si grele, prin dragoste si armonie am reusit sa fim o familie. Acasa e acolo unde sunteti voi, unde suntem noi patru + inca o inimioara sub inima mea!”

De asemenea, artista a postat si cateva fotografii, cu sotul sau si cele doua fiice. Imaginile au fost realizate in cadrul cele mai recente sedinte foto la care au participat cei patru membri ai familiei.

Ti-l mai amintesti pe pustiul neinfricat din Terminator 2? Actorul Edward Furlong, aparitie rara pe strazile din New York - FOTO

„Ce frumosi sunteti! Multi ani fericiti!”, „Felicitari, la multi ani! O familie frumoasa si mare.”, „Multi Ani frumosi si fericiti cu multa dragoste si respect!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a fotografiilor.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia. Acum Katalina este in asteptarea celui de-al treilea copil.

Horoscop 15 octombrie 2022. Zodia care isi gaseste marea dragoste pana la sfarsitul anului

Articole din aceeasi categorie