25.08.2023
Diana Brescan a fost eliminata de la „Bravo, ai stil”! Cu ce tinuta a iesit moldoveanca din competitie: „Am avut curaj” - FOTO/VIDEO

Acum 2 zile, in prima semifinala „Bravo, ai stil!”, Diana Brescan a parasit competitia de moda.

Desi a purtat o tinuta curajoasa din punctul ei de vedere, look-ul Dianei nu a fost pe placul juratilor. „Nu am purtat niciodata rochie scurta la un eveniment pentru ca aveam un complex, nu-mi placeau picioarele mele. Cand am fost la casting am zis ca vreau sa port rochie scurta neaparat. Am avut curaj.”, a mentionat Brescan in timp ce vorbea cu prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici.

In cele din urma, Diana Brescan a luat o nota de 2 de la Alexandru Abagiu si cate un 1 de la Maurice Munteanu si Raluca Badulescu.

Moldoveanca s-a clasat pe ultima pozitie in clasamentul punctajelor si totodata a acumulat cele mai putine vorturi din partea publicului - 0.6%, astfel, a fost elimnata chiar inainte de finala.

Shiloh Jolie-Pitt, o noua schimbare dramatica de look! Acum este leita tatal ei, Brad Pitt - FOTO

„Multumesc @bravoaistil pentru aceasta experienta frumoasa si pentru faptul ca am putut sa imi arat talentul pe care il am si sa invat mai multe! In continuare asteptati noutati de la mine”, a fost mesajul pe care l-a transmis moldoveanca pe contul ei de Instagram.

Paparazzii i-au surprins, in sfarsit, tatuajul misterios al Angelinei Jolie. Actrita nu-l mai ascunde - FOTO

Interpreta Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 15 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Articole din aceeasi categorie