25.08.2023
Paparazzii i-au surprins, in sfarsit, tatuajul misterios al Angelinei Jolie. Actrita nu-l mai ascunde - FOTO

Mult timp, s-a speculat ca acest tatuaj misterios ar fi legat de Brad Pitt. Un specialist in arta tatuajului nu gaseste insa o legatura.

Este adevarat, vorbim de un pumnal. Nu este un pumnal in inima, si unul pe mana. Mesaj de imputernicire sau nu?

Designul misterios al tatuajului Angelinei Jolie a fost dezvaluit, dupa ce vedeta a fost fotografiata la noul sau hub de fashion de la New York. Mai mult, un artist al tatuajelor, Mr. K, a incercat descifrarea desenului permanent de pe degetul mijlociu al superbei actrite si mai nou, femeie de afaceri, Angelina Jolie. Mr. K a detaliat pe contul sau de Instagram.

Domnul K, care i-a tatuat si pe Matt Damon, Michael J. Fox, Doja Cat si altii, i-a lasat pe fani sa se intrebe daca nu cumva tatuajul lui Angie face o referire la fostul ei sot, Brad Pitt.

Intr-un final, concluzia specialistului a fost ca nu, nu are nicio legatura cu Brad Pitt. Nimic, niciun detaliu nu leaga acest mini-pumnal de pe deget,  care poate fi citit si ca o succesiune de cruci, cu starul din ”Fight Club”.

Horoscop 25 august 2023. Zodiile nevoite sa ia decizii majore

Fotoreporterii au surprins-o pe Angelina Jolie, 48 de ani, mult mai degajata decat de obicei in New York. Aproape destinsa in fata camerelor. Si iata, fara retinere, si-a ridicat mana in fata camerelor si a lasat la vedere, in toata splendoarea sa, acest tatuaj pe deget, catalogat pana acum misterios. Si da, pare un pumnal in miniatura, care strapunge pielea.

Cele 4 zodii care isi ajuta prietenii sa-si gestioneze conflictele

Starul din ”Maleficent” este o iubitoare de simboluri ascutite inca din copilarie, aceasta dragoste bizara fiindu-i insuflata chiar de mama sa, care a dus-o sa vada si sa cumpere primele pumnale inca de cand avea 11 sau 12 ani. Aceasta marturie a facut-o in anul 2008.

Bizareriile Angelinei Jolie sunt celebre. Cu fostul sot a socat opinia publica cand au aparut cu coliere la gat, in care fiecare purta sangele celuilalt.

Desi are lucruri iesite din comun, care intriga, aceeasi Angelina Jolie este celebra pentru frumusetea sa rece si perfecta si pentru actiunile caritabile si empatia fata de semeni, de care da dovada.

Articole din aceeasi categorie