21.11.2023
Jador, anunt total neasteptat: „Abia astept sa fiu tata!”. Ce se intampla acum in viata artistului

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica de petrecere din Romania se descurca de minune cu cei mici si sustine ca abia asteapta sa devina tata! Iata ce secret ascunde, de fapt, Jador!

Jador se afla pe lista celor mai apreciati artisti din showbiz-ul autohton, se bucura de un succes rasunator, iar fanii il urmaresc la fiecare pas.

Bat clopote de nunta? Dan Ionita: „Am achitat avansul, dar...” - VIDEO

Tanarul cantaret s-a aflat intr-o relatie cu Alexandra Dobbia, insa povestea lor de dragoste nu a durat atat de mult pe cat se asteptau fanii. In cadrul unui post TV, Jador a spus ca s-au separat din cauza faptului ca tanara nu il considera indoctrinat.

Jador, cerere in casatorie in mijlocul strazii: „Te iubesc cel mai mult!” -  VIDEO

„Ea este una din fetele pe care le-am iubit si are tot respectul meu, toata cinstea mea. Cand o sa ne treaca cu siguranta o sa ne intalnim si o sa-i vorbesc despre Dumnezeu, pentru ca realitatea e ca eu m-am despartit de ea pentru ca nu ma considera un indoctrinat.

Sfantul Mihail si Gavril - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume! Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc astazi - FOTO

Ea are altfel de cultura, a crescut in Spania, e si micuta si cu siguranta Dumnezeu se va indura si de ea, dar mie imi trebuie o fata care sa stie cuvantul lui Dumnezeu”, a explicat el atunci.

Jador - Songs, Events and Music Stats | Viberate.com

Chiar daca nu a avut noroc in dragoste pana acum, artistul in varsta de 28 de ani spera sa-si intemeieze cat mai curand o familie. Jador spune ca abia asteapta sa aiba un copil, semn ca iubeste sa petreaca timpul in compania celor mici.

Final de drum pentru Jador?! Manelistul a dat vestea socanta chiar acum:  Mi-am sacrificat viata...

Gloria Gorceag - sarbatorita zilei! Interpreta a organizat o sedinta foto spectaculoasa la aniversarea celor 36 de ani - FOTO

„Abia astept sa fiu tata! Uitati si voi cum a adormit pe mine. M-am trezit de vreo doua ore si nu pot sa ma trezesc... Asa am dormit toata noaptea si acum nu pot sa ma trezesc, ca ea nu ma lasa sa ma trezesc. Cum sa o deranjez eu pe barosanca asta? N-am cum!”, a spus artistul in cadrul unei postari pe care a facut-o pe InstaStory.

Articole din aceeasi categorie