21.11.2023
Sfantul Mihail si Gavril - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume! Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc astazi - FOTO

Crestinii ortodocsi de stil vechi il sarbatoresc astazi, la data de 21 noiembrie, pe Sfantul Mihail si Gavril. Echipa Perfecte.md a pregatit o lista cu cele mai cunoscute vedete din Republica Moldova care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica. 

Mai multe vedete din lumea showbizului moldovenesc poarta prenumele de Mihai/Mihaela sau Gabriel/Gabriela. 

Mihai Ungureanu isi serbeaza astazi si ziua de nastere, dansatorul implineste 19 ani.

Mihai Ungureanu este un dansator din Republica Moldova. El participa la diverse competitii de dans la care ia mereu locuri de frunte, dar si s-a lansat in muzica, avand numele de scena, Hugo. Publicul larg l-a cunoscut pe Ungureanu dupa ce acesta s-au filmat in videoclipul lui Ionel Istrati pentru piesa „Te caut”.

Gabriel Nebunu - interpret

Gabriel Nebunu este cunoscut si apreciat nu doar pentru talentul de a canta, dar si pentru simtul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite si ii incarca pe fani cu multa voie buna.

Mihaela Tabura - interpreta 

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai.

Mihai Budurin - interpret

Interpretul Mihai Budurin, cunoscut după numele de scenă Martin sau din componența formației Catharsis, s-a născut la 17 noiembrie 1968.

Mihaela Cavcaliuc - boggerita 

Mihaela Cavcaliuc este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din Republica Moldova. Aceasta a reusit sa dea jos 33 de kilograme si invata si alte tinere cum sa slabeasca corect prin intermediul sportului si alimentatiei sanatoase.

Gabriella Damir - bloggerita 

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 125 de mii de urmaritori pe Instagram.

Mihai Ciobanu - interpret

Mihai Ciobanu este interpret de muzica populara din Republica Moldova. Prin colectia sa de cantece, se regasesc:„Casa parinteasca nu se vinde”, „Of, sarmana inima”, „Cimitir cu piatra alba” etc.

Gabriella Nastas - interpreta 

Gabriela Nastas este o interpreta originara din Republica Moldova, careia i se spune si Megan Fox de Romania.

Articole din aceeasi categorie