21.11.2023
Gloria Gorceag - sarbatorita zilei! Interpreta a organizat o sedinta foto spectaculoasa la aniversarea celor 36 de ani - FOTO

La data de 21 noiembrie 2023, Gloria Gorceag a implinit frumoasa varsta de 36 de ani.

Cu ocazia evenimentului deosebit din viata ei, Gloria a publicat cateva fotografii pe Instagram, de la cea mai recenta sedinta foto.

Spune stop violentei virtuale! Violeta Terguta si Dara au dat start unei noi campanii: „Fiecare a doua adolescenta a raportat ca a fost agresata in spatiul online” - VIDEO

„21 noiembrie e ziua cand mama si tata s-au ales cu o fetita minunata, astea sunt vorbele lor nu ale mele, iar eu ii cred”, a scris Gloria in descrierea imaginilor.

Andreea Cuciuc si Oleg Spinu au sarbatorit balul bobocilor! Ce emotii au trait, dar si pe ce loc s-au clasat - VIDEO

De asemenea, in ziua in care interpreta a implinit 36 de ani, aceasta a vorbit despre cea mai mare realizare din acest an.

„Cea mai mare realizare a anului care a trecut a fost faptul ca am reusit sa fac cunostinta cu… mine. Ce senzatie faina e atunci cand ramai doar tu cu tine si nu te plictisesti, ba din contra, ce sentiment frumos e cand iti place de fata pe care o vezi in oglinda, ca o accepti asa cum este. In sfarsit ii spui sa fie mai blanda cu ea, sa nu se mai invinovateasca pentru tot fleacul, sa nu creada ca dorintele ei sunt doar niste vise copilaresti, sa nu gandeasca ca ea ceva nu poate si ea in sfarsit asculta. Cel mai greu lucru este sa lucrezi cu tine, e un lucru care nu se mai termina niciodata, dar merita. Azi ii spun la multi ani ani fetei din oglinda, care in suflet are mereu 20 de ani”, a povestit Gorceag.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

„La multi ani fericiti”, „Multi ani fericiti, Gloria”, „La multi ani frumosi si fericiti”, „La multi ani frumosi”, „La multi ani, fetita superba”, sunt cateva dintre felicitarile ce le-a primit Gloria pe social media.

Gloria Gorceag este o interpreta si prezentatoare din Republica Moldova. Ea si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

Articole din aceeasi categorie