22.05.2023
DiCaprio si cele mai frumoase femei din lume, la premiera celui mai asteptat film de la Cannes. Salma Hayek, irezistibila

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Killes of the Flower Moon, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, a avut premiera la Festivalul de la Cannes. Actorul si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de regizorul Martin Scorsese si de Robert De Niro, care are si el un rol important in acest western dramatic. Este al saptelea film la care Scorsese si DiCaprio lucreaza impreuna.

In varsta de 48 de ani, Leonardo DiCaprio a aratat impecabil, la patru ace, pe covorul rosu, intr-un costum Alexander McQueen. 

Cum era de asteptat, un asemenea film a atras multa lume buna la premiera. Cele mai frumoase femei din lume au fost atrase ca un magnet de filmul lui DiCaprio. Astfel, Salma Hayek a fost una dintre cele mai admirate vedete ale serii, intr-o rochie mov cu un decolteu care putea fi vazut si din… avion :)  Tinuta sexy Alexander McQueen a transformat-o intr-una din cele mai fotografiate vedete ale serii.

Naomi Campbell a fost fermecatoare si impecabila intr-o rochie rosie vaporoasa Valentino Couture.

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o parodie care intr-un timp record a adunat peste 13 mii de aprecieri: „Asa is nuntile in Moldova” - VIDEO

Irina Shayk a fost intruchiparea elegantei intr-o tinuta Giorgio Armani Prive.

Fostele modele  Vitoria’s Secret Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart si Adriana Lima si-au facut si ele prezenta la eveniment. Intra in galeria foto de mai sus sa vezi ce tinute spectaculoase au purtat.

Articole din aceeasi categorie