29.08.2023
Irina Rimes si Killa Fonic se mai gandesc unul la altul? Imaginile devenite virale dupa ultimul lor concert la Chisinau - VIDEO

Killa Fonic este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania. Acesta a fost impreuna cu Irina Rimes in urma cu sase ani. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar fanii acestora s-au bucurat cand au aflat ca formeaza un cuplu. Din pacate, insa, la un moment dat, artistii au luat-o pe drumuri separate.

Invitata intr-un podcast al unui streamer celebru din Romania, Irina Rimes a dezvaluit ca pe vremea cand erau impreuna, ea si Killa Fonic aveau un gest simbolic pe care il faceau la fiecare turneu fara ca nimeni sa isi dea seama. Cei doi ieseau pe scena avand in mana cate un balon rosu.

„Cand iesea Killa cu un balon rosu la concert, faceam asta amandoi, de fapt. Eu in turneul meu, el in turneul lui”, a declarat artista cu ceva timp in urma.

Ella Chistol si sotul sau, Andrei au implinit 10 ani de casatorie! Bloggerita a publicat pe social media imagini din ziua nuntii lor - FOTO/VIDEO

Recent, cei doi au evoluat pe scena unui festival. Prima care a iesit in fata publicului a fost Irina Rimes, iar cineva din fani i-a adus artistei un balon de culoare rosie pe care ea a ales sa-l ia. La sfarsitul interpretarii sale aceasta a lasat balonul sa pluteasca in aer.

„Copilaria nu a fost usoara”! Iuliana Beregoi, despre problemele cu care s-a confruntat la inceputul carierei, dar si cum se intelege cu parintii ei

Killa Fonic a ales sa-i transmita si el un mesaj fostei sale iubite, iar la sfarsitul interpretarii acesta a interpreta piesa lor comuna: „Killa Fonic - Piesa Noastra feat. Irina Rimes”.

Imaginile cu cei doi au devenit virale pe TikTok, iar fanii au publicat tot mai multe secvente video din timpul concertului.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Killa Fonic este un cantaret si compozitor roman, fost membru al trupei Satra BENZ. Artistul si-a inceput cariera solo si si-a lansat primul album Ramses 1989 in 2016.

Diana Ballerini - spune lucrurilor pe nume! In ce relatii a ramas femeia de afaceri cu fostul sot - FOTO

Articole din aceeasi categorie